Καζαμίας 2006

Published by Petrakeas in Misc, Tech

Ακολουθεί μια πρόβλεψη των γεγονότων κλειδιά που θα σημαδέψουν το 2006

Ιανουάριος- Θα κυλίσει ομαλά χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις

Φεβρουάριος-Η αγανάχτηση των χρηστών Adsl λόγω των Dslams του πΟΤΕ θα φτάσει στο απροχώρητο, με αποτέλεσμα να προβούν σε γυμνές διαμαρτυρίες στα κέντρα των μεγάλων πόλεων. Το αισχρό θέαμα των γυμνών geeks (με ελάχιστες λαμπρές εξαιρέσεις) θα σοκάρει και θα προκάλέσει παγκόσμια κατακραυγή. Ο πΟΤΕ θα αναγκαστεί να αναβαθμίσει τα dslams του και θα στραφεί προς νέες τεχνολογίες(οπως WIMAX),αφού πρώτα πληρώσει υψηλό πρόστιμο στο ΕΣΡ για τα αισχρά τηλεοπτικά πλάνα που προκάλεσε. Παράλληλα, θα ξεκινήσει καινούριες συνεργασίες με καταξιομένες επιχειρήσεις όπως τα bodyline, στέλνοντας μαζικά spam σε χρήστες πOTEnet με διαφημιστικό υλικό.

Μάρτιος-Το wiggler θα συνεχίσει να στιγματίζεται από τα αποτυχημένα και αδιάφορα για το ευρύ κοινό post του Stelaboura. O ispo σε μια απελπισμένη προσπάθεια πρόκλησης ενδιαφέροντος θα αρχίσει να γράφει posts σχετικά με τον αμερικάνικο τρόπο ζωής καθώς και review εστιατορίων και αμερικάνικων σειρών

Απρίλιος-Το wiggler αναγκάζεται να κλείσει μετά από την αδιαφορία που εισπράτει από το ελληνικό κοινό.Οι δημιουργοί του ,μέσα στην αναστάτωση που τους διακατέχει, υποπίπτουν σε μία σειρά λαθών. Τα πιο χτυπητά αποτελέσματα από τα λάθη αυτά είναι να μαθευτεί ότι το nick του ispo είναι και αυτό κλεμμένο, όπως και πολλά άλλα "πνευματικά" του δημιουργήματα

Μαίος-Ο stelabouras υποκύπτει στα δελεαστικά spam mails του πΟΤΕ και γράφεται στα bodyline. Εν τω μεταξύ λαμβάνει χώρα στην Αθήνα ο διαγωνισμός της Eurovision.Η χώρα μας "κατεβαίνει" με το "Σ’εχω κάνει θεό" σε remix από το φοίβο και ερμηνεύτρια την Ντόρα Μπακογιάννη και με δεύτερη φωνή τον Κακαουνάκη…Η Ελλάδα γνωρίζει την αποθέωση και κατακλίζεται απο επωνύμους.Έτσι γίνεται η πρώτη γνωριμία Elton Jones και Παπακαλιάτη.

Ιούνιος-Ιούλιος-Η apple κάνει την κίνηση κλειδί!Βγάζει τηλεοράσεις I-view οι οποίες τρέχουν μια ειδική έκδοση του MAC-OS που επιτρέπει πλοήγηση σε δορυφορικά κανάλια i-sat καθώς και ειδικό XBOX-live mode στο οπόιο η οθόνη προσθέτει lag 2sec!!

Αύγουστος-Ο Stelabouras έχει πλέον αποκήσει αξιοζήλευτο σώμα. ενώ ο ispo απολαμβάνει τις διακοπές του (στην Αμερική)

Σεπτέμβριος-Η AMD καταλαμβάνει σημαντικό μερίδιο στην αγορά των επεξεργαστών για φορητούς υπολογιστές, ενώ η Intel βγάζει τον πρώτο επεξεργαστή που απαιτεί τριφασικό ρεύμα για τη λειτουργία του.Η ΔΕΗ τρίβει τα δάχτυλά της καθώς οι λογαριασμοί αρχίζουν να φουσκώνουν!

Οκτώβριος-Ο stelabouras καταφέρνει να κάψει τον ολοκαίνουριο intel dualheat 884. Από τη στεναχώρια ξαναβάζει τα κιλά που είχε χάσει και στέλνει mail στην intel για αποζημίωση.

Νοέμβριος-Η intel αντιμετωπίζει δυσεπίλυτο πρόβλημα στους mail server της,για την εξυπηρέτηση πελατών .Φήμες μιλούν για επίθεση που έλαβε χώρα τέλη οκτωβρίου από hacker αλλά αδυνατούν να κατανοήσουν το τρόπο δράσης του…Ταυτόχρονα βγαίνει το νέο βιβλίο "Ο Harry Potter και το σατανικό κοτετσόσυρμα".

Δεκέμβριος-Πλησιάζει η αλλαγή του έτους και το google προωθεί τη νέα του υπηρεσία google middle earth, η οποία δίνει τη δυνατότητα χαρτογράφησης και αρχειοθέτησης όλων των spells που υπάρχουν σε μαγικούς κόσμους όπως:Lord of the rings,Naruto,Harry Potter…

Comments (10)

mikel
January 2nd, 2006 at 6:49 pm

telio!!!!!!!

Petrakeas
January 2nd, 2006 at 6:56 pm

thanx!ti egine re mikel.xa8ikes.kane kana post gia to xbox360 twra pou to exeis!kali xronia

mikel
January 2nd, 2006 at 7:02 pm

file molis girisa apo taksidi!kai poli ksenixti!erxete plires review.{pirazei an einai sta greeklish?}

stelabouras
January 2nd, 2006 at 7:04 pm

hmm mporeis na kaneis ton kopo na to kaneis sta ellinika? :P tha ine san parafwnia ta greeklish me ta ellinika posts ;)

mikel
January 2nd, 2006 at 7:07 pm

kalis xronia katarxas!Ok tha to grapsw sta ellinika!

stelabouras
January 2nd, 2006 at 7:08 pm

kali xronia ;) soooory to 3exasa lol

mikel
January 2nd, 2006 at 7:09 pm

erotisi:giati den prosthetete sto blog ena forum?

stelabouras
January 2nd, 2006 at 7:17 pm

hmm…poia i xrisimotita? i kinisi akomi den ine toso megali pou na xriazetai ena forum, allwste oti 8elei o ka8enas [ texnologiko ] to grafei kai apo katw kanoun oi ipolipoi comment opos [ 8a mporouse na pei kanis ] sta posts se forums..exeis kati allo kata nou?
:P

mikel
January 2nd, 2006 at 7:23 pm

asxeto:giati den mporw na dw to parapano post?vazw to pass mou kai den mou to dixnei………..

stelabouras
January 2nd, 2006 at 7:26 pm

ine allo to pass…8a to 3eklidoso otan to ftia3o dont worry :)