Τέλος η αναλογική TV για την Αμερική!

Published by stelabouras in General

Ορίστε και κατι σωστό που είπε ο Bush ως τώρα! Επισήμως λοιπόν κάθε αναλογική τηλεοπτική μετάδοση θα σταματήσει και οι σταθμοί θα αναγκαστούν να εκπέμπουν μόνο ψηφιακά στην Αμερική στις 17 Φεβρουαρίου του 2009, ώστε να προετοιμαστούν και οι πολίτες για την αγορά των μετατροπέων στις τηλεοράσεις τους [ ή φυσικά την αγορά των HDTVs που λογικά μέχρι τότε θα έχουν πέσει οι τιμές τους emoticon ]. Περίπου τον ίδιο καιρό [ ίσως και έναν χρόνο μετα ] θα ισχύσει και το ίδιο και για την Ευρώπη, οπότε ( ελπίζουμε ) και για την Ελλάδα αφού όλα τα κανάλια τώρα θα ζηλέψουν απο την κρατική τηλεόραση και θα εκπέμπουν και αυτά ψηφιακά! Hooorayyyy!! Επιτέλους, ούτε χιόνι στο χαζοκούτι ούτε είδωλα!!

Comments (3)

Petrakeas
February 11th, 2006 at 7:49 pm

siga to pragma.to 2012 8a er8oun oi ekswgiinoi!!!

Ditikos Parakmiakos
February 11th, 2006 at 10:20 pm

Petrakea se paw!

Oso gia thn psifiaki tileorasi, allo ena texnasma gia na parakoloythoun thn peirateia. Me psifiaka mesa mporoun pio efkola na kwdikopoioun plhrofories p.x. apo pou egine h eggrafi mias ekpompis sthn thleorasi, h akoma na doun ti blepeis.

Petrakeas
February 11th, 2006 at 10:38 pm

de peirazei.exei kai ta kala tis i psifiaki epoxi.kaliteri poiotita .twra an parakolou8oun ti blepume, ti na kanoume? as doune!!