MiT Lectures

Published by stelabouras in Misc, Multimedia, Tech

mit_logoΧάσατε κανένα μάθημα στο MiT? [λέμε τωρα...] Μήπως θέλετε να δείτε πως κάνουν τα μαθήματα στο πλέον γνωστό Ινστιτούτο Τεχνολογίας στην Μασσαχουσέτη? Επειδή λοιπόν λίγοι καταφέρνουν να το βιώσουν αυτό απο κοντά, το MiT δίνει τώρα την δυνατότητα σε κάθε χρήστη να παρακολουθήσει videos απο διαλέξεις γύρω απο αρκετά θέματα [ όχι μόνο τεχνολογικά ] και να ζηλέψει με την ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχεται στο εξωτερικό! emoticon Παραθέτω επίσης και μια συλλογή απο lectures σχετικά με την Φυσική στο MiT που βρήκα σε ένα blog.

Comments (2)

Kostas Boukouvalas
March 4th, 2006 at 7:49 pm

Έμαθα για μια αντίστοιχη υπηρεσία… από κάποιον κύριο Βλάχο… νομίζω του Α.Π.Θ… νομίζω του Φυσικού… νομίζω οτι βάζει την κάμερα μέσα στο μάθημα… νομίζω οτι ο τύπος είναι και πολύ ρόμπας… νομίζω οτι πραγματικά ζεί στον κόσμο του…

Κώστας

stelabouras
March 5th, 2006 at 2:56 am

Κοίτα..βασικά δεν θα ήταν άσχημο να υπάρχει μια web-based μορφή εκπαίδευσης περισσότερο εκσυγχρονισμένη απο τα standar που έχουν μείνει μερικοί…Πιστεύω οτι το web 2.0 θα κάνει καλό σε τέτοια περίπτωση [ π.χ. δεν θα ήταν καλό κάθε μάθημα να είχε το δικό του podcast αλλά να διατίθεται μόνο για τους φοιτητές? ] Κάτι τέτοιες ιδέες χρειάζονται και πολύ όρεξη.. :)