Η Microsoft αναπτύσσει iPod killer(?)

Published by stelabouras in Gadgets, Hardware, Tech

microsoft ipod killer [ lol ]Οχι που θα καθόταν με σταυρωμένα τα χέρια η Microsoft. Ακόμη και εάν ο Bill Gates φαίνεται να “αποσύρεται” απο την εταιρία, σύμφωνα με πηγές το Redmond ετοιμάζει επίθεση στην Apple ως αναφορά την αγορά των music / video players. Κατά την γνώμη μου μια τέτοια κίνηση απο την Microsoft είναι εντελώς φυσιολογική αφού η παραπάνω αγορά είναι αυτή με την οποία – να το θέσω έτσι – έχει ασχοληθεί λιγότερο! emoticon Σημείωση : Η εικόνα είναι προϊόν φωτομοντάζ

Comments (9)

KCorax
June 17th, 2006 at 11:41 pm

Μένει να δούμε αν είναι έτοιμοι να κάνουν ένα τόσο βαρύ λάθος. Δε λέω οτι θα είναι κακό προϊόν -μάλλον θά πάρουν άδεια μεταπώλησης όπως κάνουν με τα logitech- αλλά θα τους ξετινάξουν οι πάντες με antitrust αγωγές.

VirusMagic
June 18th, 2006 at 11:35 am

Ναι αλλά τελικά θα επικρατήσει.. Έτσι δεν κάνει πάντα άλλωστε η Microsoft?
Όλοι κατηγορούν τα προιόντα της και την ίδια αλλά πάντα όλοι τα χρησιμοποιούν στο τέλος. Εγώ λέω να περιμένουμε γιατί πιστέυω θα κάνει τρελή κίνηση για να χτυπήσει την Apple. Εν αναμονή..

Petrakeas
June 18th, 2006 at 1:11 pm

katse na mantepsoume ta xaraktiristika tou proiontos:
lew oti 8a exei fwnitiki anagnwrisi kai 8a mporeis na tou les poia komatia na paiksei i na sou diabasei poia exeis mesa

(to lew auto gia ti to exei kanei idi sta pocket pc tis me ton pocket media player)

sixronismo me media player kai media library de to sizitame (xmm arxizei na mou aresei)

an paizei k videos k stirizetai stin arxitetkoniki tou direct show opou bazseis oti codecs 8es 8a g@m**ei.alla de nomizw giati 8elei cpu gia tetoies douleies…

logika kapws 8a enswmatwsei k to msn..alla de mou erxetai kapoia idea… msn search isws sta arxeia pou exeis balei mesa.. messenger de kserw…isws otan to sindeeis sto pc na blepei gia mails…

KCorax
June 18th, 2006 at 4:09 pm

1. Ξέχνα το. Δε φτάνει ο επεξεργαστής ενός mp3 player για αυτό. Είναι επίσης απίθανο να τρέχει windows, θα ανέβαζε πολύ το κόστος. Δε λέω μπορεί με κάμποσα hacks κάτι να γίνεται αλλα μυρίζει φόλλα.

2. Όλα τα plays for sure μηχανάκια το κάνουν.

3. Ναι θέλεις non dedicated cpu . Όπως είπα το πιο πιθανό είναι να πάρει κάποια έτοιμη συσκευή και να της βάλει την ετικέτα microsoft.

4. Γενικά είναι δύσκολο. Είτε θα είναι pocket pc οπότε θα τρέχει windows ce, ή θα είναι εντελώς νέα πλατφόρμα. Δεν μπορώ να τους φαντασώ όμως να απαιτούν απο τους developers να προγραμματίζουν σε κάτι άλλο απο .net . Τώρα βέβαια που τρέχει και σε smartcards (όπως οι τηλεκάρτες) αλλάζει κάπως το παιχνίδι.

Sugar
June 18th, 2006 at 6:21 pm

χμμ…είχα βρει στο YouTube ένα βίντεο που σατίριζε κάτι παρόμοιο…

Α ναι!

https://www.youtube.com/watch?v=0pXL5_RvGrs&search=ipod microsoft

Δεν αφήνω το nano μου με τίποτα…

stelabouras
June 18th, 2006 at 6:30 pm

ipod Nano rulez, to video to ixa dei prin kairo kai twra me to link sou to 8imi8ika, poli gelio :)

KCorax
June 19th, 2006 at 9:33 pm

Το video έχει παραδεχτεί οτι έφτιαξε η ms εσωτερικά σαν υλικό αυτοσαρκασμού, και είχε προβληθεί και σε εσωτερικό συνέδριο.

Petrakeas
June 22nd, 2006 at 9:44 pm

auto pou eipa :\”lew oti 8a exei fwnitiki anagnwrisi kai 8a mporeis na tou les poia komatia na paiksei i na sou diabasei poia exeis mesa\”

isws telika den apexei poli apo tin pragmatikotita giati i apple etoimazete na bgazei i-pod xwris pliktra afis…mporei na ennoei oti 8a  kounas to i-pod k 8a katalabaibainei i mporei k na ennoei anagnwrisi fwnis…. deite edw:

http://www.xbitlabs.com/news/multimedia/display/20060620235740.html

KCorax
June 24th, 2006 at 3:46 pm

Ok φαντάσου το ακόλουθο, τρέχεις σε ένα πάρκο με το iPod σου περασμένο στο μπράτσο και προσπαθείς να του μιλήσεις σηκώνοντας στο χέρι σου. Μια θεογκόμενα περνάει απο δίπλα σου κοιτάζοντάς σε παράξενα, όταν συνειδητοποιείς οτι φαίνεσαι σαν να μυρίζεις τη μασχάλη σου, την ιδρωμένη μασχάλη σου.

Σε δεύτερη ματιά υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να αναγνωρίσεις φωνή για κλειστό λεξιλόγιο, αλλα γενικά κάτι τέτοιο είτε θα ανέβαζε το κόστος του προϊόντος, είτε θα μείωνε το περιθώριο κέρδους της Apple.

Πρέπει να το συζητήσουμε απο κοντά αυτό κάποια στιγμή…