Μηχανή ..Μυρωδιάς!

Published by stelabouras in General, Hardware, Misc, Tech

tit logoΜηχανικοί στο Tokyo Institute of Technology κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν κατεγραφέα μυρωδιάς. Η εν λόγω μηχανή έχει και την ανάποδη λειτουργία, δηλαδή την αναπαραγωγή της εγγραφής! Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το δημιούργημα τους έχει 15 ηλεκτρονικές "μύτες" ώστε να συλλαμβάνει με την μεγαλύτερη δυνατή πιστότητα τις…μυρωδιές! Η δεύτερη λειτουργία της μηχανής ( η αναπαραγωγή της μυρωδιάς δηλαδή ) θα μπορεί να βρεί σίγουρα χρήση στα Online Flower Shops όπου θα δίνεται λογικά η δυνατότητα της όσφρηνσης της ανθοδέσμης πριν την αγορά! Φαίνεται καλή ιδέα πάντως..ελπίζω να περπατήσει emoticon

Comments (1)

VirusMagic
July 1st, 2006 at 1:05 pm

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα καιρό να το ακούσω αυτό..
Νομίζω πως σε λίγα χρόνια στους υπολογιστές θα προσαρμοστεί ένα Nose Adaptor το οποίο εκτός από την αγορά λουλουδιών στα e-flowershops όπως λέει ο φίλος μου ο Στέλιος, θα χρησιμεύει, που αλλού, στα Games..
Δηλ. τελικά θα βγει η blizzard (ή η όποια Blizzard) και θα ανακοινώσει την προσθήκη μίας αίσθησης στο RPG της. Έτσι θα μπορείτε εύκολα να περπατάτε στην εικονική φύση του WOW και να μυρίζετε τις όμορφες μυρωδιές των άνθεων αλλά και των ψόφιων σάπιων αντιπάλων σας.
Επίσης υπάρχουν δύο πανομοιότυπα λουλούδια για να φτιάξετε ένα βότανο, πώς θα τα ξεχωρίσετε; Από την μυρωδιά φυσικά… ;)
Ευχασριστώ που με ανέχεστε…