Δεν άφησαν τύπο να χορέψει στον Παρθενώνα!

Published by ispofacto in General, Videos

Υποδεχθείτε τον Matt! Ο κύριος όπως θα δείτε στο βίντεάκι επισκέφτηκε πάρα πολλά μέρη του κόσμου και τράβηξε σε βίντεο τον εαυτό του να… χορεύει! Το βίντεο αυτό έχει γίνει πάρα πολύ γνωστό στην δικτυακή κοινότητα και προτείνω ανεπιφύλακτα να το δείτε! emoticon Το επίσημο site του Matt βρίσκεται εδώ όπου μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το όλο εγχείρημα του αλλά και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό!
Όταν ,όμως, πήγε να χορέψει στον Παρθενώνα συνάντησε κάποια ..προβλήματα. Τον έτρεχαν στα αστυνομικά τμήματα και του έλεγαν να σβήσει το υλικό από την κάμερά του, επειδή με αυτόν τον τρόπο προσβάλει το ιερό μνημείο. Περισσότερα για το περιστατικό διαβάστε δια στόματος Matt εδώ!

Comments (7)

Λύσιππος
July 23rd, 2006 at 6:20 pm

Και πολύ καλά του έκαναν. Ο Παρθενώνας είναι ιερός χώρος, αντιπροσωπεύει πολιτιστική κληρονομιά χιλιετιών. Για να κάνει ο Matt τα ίδια στο μνημείο του Abraham Lincoln να δεις σε πόσο θα τον μαζεύουν οι μπάτσοι.

Petrakeas
July 23rd, 2006 at 7:28 pm

Το ίδιο επιχείρημα γράψανε ως comments στο site του!

Λύσιππος
July 23rd, 2006 at 7:52 pm

Μα δεν είναι δύσκολο να κατανοήσει κάποιος τους λόγους – αρκεί να είναι Ελληνας.

Petrakeas
July 23rd, 2006 at 7:59 pm

Δεν ήταν Έλληνες που έκαναν το comment, αλλά θα υπέθεσαν πώς θα νιώθαμε.

vrypan
July 23rd, 2006 at 8:22 pm

Ναι, σιγά μην μας βεβηλώσει τον ναό. Προσωπικά δεν το θεωρώ καθόλου προσβλητικό.

Εϊδατε τα υπόλοιπα videos από άλλες χώρες; Σας πείραξε κάτι;

Petrakeas
July 23rd, 2006 at 8:44 pm

Βασικά και εγώ δε ξέρω αν είναι προσβλητικό…Χορεύει ο άνθρωπος! Από μία πλευρά είναι όμορφο.. δε ξέρω….

KCorax
July 24th, 2006 at 6:44 pm

Σκεφτείτε το λίγο, είσαι αστυνομικός, εντεταλμένος να προστατέψεις την αξιοπρέπεια του χώρου και πρέπει σε κάποια δευτερόλεπτα να πάρεις την απόφαση αν θα τον αφήσεις ή όχι, μη γνωρίζοντας τις ακριβείς προθέσεις του.
Δλδ θα μπορούσε στο τέλος του χορού να γδυθεί κιόλας και να το βγάλει αυτό στο site του ή πχ να το μοντάρει με προσβλητικό τρόπο, όπως είχε κάνει ένας γάλλος που θυμάμαι, που μόνταρε σκηνές παιδοφιλίας στο Σούνιο.
Ως εκπρόσωπος δημόσιας τάξης, μπορείς να πάρεις τέτοιο ρίσκο ; Η ακόμη καλύτερα, είναι δική σου απόφαση ή των προϊσταμένων ;