Δεν άφησαν τύπο να χορέψει στον Παρθενώνα!

Published by ispofacto in General, Videos

Υποδεχθείτε τον Matt! Ο κύριος όπως θα δείτε στο βίντεάκι επισκέφτηκε πάρα πολλά μέρη του κόσμου και τράβηξε σε βίντεο τον εαυτό του να… χορεύει! Το βίντεο αυτό έχει γίνει πάρα πολύ γνωστό στην δικτυακή κοινότητα και προτείνω ανεπιφύλακτα να το δείτε! emoticon Το επίσημο site του Matt βρίσκεται εδώ όπου μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το όλο εγχείρημα του αλλά και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό!
Όταν ,όμως, πήγε να χορέψει στον Παρθενώνα συνάντησε κάποια ..προβλήματα. Τον έτρεχαν στα αστυνομικά τμήματα και του έλεγαν να σβήσει το υλικό από την κάμερά του, επειδή με αυτόν τον τρόπο προσβάλει το ιερό μνημείο. Περισσότερα για το περιστατικό διαβάστε δια στόματος Matt εδώ!

Comments (7)

Λύσιππος

Και πολύ καλά του έκαναν. Ο Παρθενώνας είναι ιερός χώρος, αντιπροσωπεύει πολιτιστική κληρονομιά χιλιετιών. Για να κάνει ο Matt τα ίδια στο μνημείο του Abraham Lincoln να δεις σε πόσο θα τον μαζεύουν οι μπάτσοι.

July 23rd, 2006 at 6:20 pm

Petrakeas

Το ίδιο επιχείρημα γράψανε ως comments στο site του!

July 23rd, 2006 at 7:28 pm

Λύσιππος

Μα δεν είναι δύσκολο να κατανοήσει κάποιος τους λόγους – αρκεί να είναι Ελληνας.

July 23rd, 2006 at 7:52 pm

Petrakeas

Δεν ήταν Έλληνες που έκαναν το comment, αλλά θα υπέθεσαν πώς θα νιώθαμε.

July 23rd, 2006 at 7:59 pm

vrypan

Ναι, σιγά μην μας βεβηλώσει τον ναό. Προσωπικά δεν το θεωρώ καθόλου προσβλητικό.

Εϊδατε τα υπόλοιπα videos από άλλες χώρες; Σας πείραξε κάτι;

July 23rd, 2006 at 8:22 pm

Petrakeas

Βασικά και εγώ δε ξέρω αν είναι προσβλητικό…Χορεύει ο άνθρωπος! Από μία πλευρά είναι όμορφο.. δε ξέρω….

July 23rd, 2006 at 8:44 pm

KCorax

Σκεφτείτε το λίγο, είσαι αστυνομικός, εντεταλμένος να προστατέψεις την αξιοπρέπεια του χώρου και πρέπει σε κάποια δευτερόλεπτα να πάρεις την απόφαση αν θα τον αφήσεις ή όχι, μη γνωρίζοντας τις ακριβείς προθέσεις του.
Δλδ θα μπορούσε στο τέλος του χορού να γδυθεί κιόλας και να το βγάλει αυτό στο site του ή πχ να το μοντάρει με προσβλητικό τρόπο, όπως είχε κάνει ένας γάλλος που θυμάμαι, που μόνταρε σκηνές παιδοφιλίας στο Σούνιο.
Ως εκπρόσωπος δημόσιας τάξης, μπορείς να πάρεις τέτοιο ρίσκο ; Η ακόμη καλύτερα, είναι δική σου απόφαση ή των προϊσταμένων ;

July 24th, 2006 at 6:44 pm

Leave a reply