Οι 3 πιο γνωστοί χρήστες του YouTube

Published by stelabouras in Internet, Misc, Multimedia, Software

youtube_logoΣτο γνωστότατο video site Youtube, καθημερινά εισάγονται εκατοντάδες χιλιάδες videos απο τους χρήστες, όμως μερικοί απο αυτούς ξεχωρίζουν γιατι παρουσιάζουν κάτι το διαφορετικό, κάτι το καινοτομικό. Ας πάμε να δούμε τους 3 πιο γνωστούς χρήστες, μερικοί απο τους οποίους έχουν απασχολήσει και τα ξένα Μ.Μ.Ε. κατα καιρούς με αφιερώματα και συνεντεύξεις! Lets begin..

Ο “παππούς” του Youtube
geriatric1927_grapda_youtubeΟ συμπαθής κύριος Peter απο την Αγγλία, με το ψευδώνυμο geriatric1927 κάθεται κάθε τόσο μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή του και αφηγείται γεγονότα από την ζωή του. Μπορεί κάτι τέτοιο να μην φαίνεται ενδιαφέρον ως πρώτη ιδέα, αλλά το γεγονός ότι έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ θέασης και subscription στο κανάλι του μάλλον αποδεικνύει το αντίθετο! Ο “παππούς” του Youtube όπως πολλοί τον αποκαλούν έχει δική του Wikipedia Entry και είχε αναφερθεί και στο κανάλι Channel 4! (πράγμα που δεν του άρεσε καθόλου απο ότι ισχυρίστηκε) Τέλος να σημειώσω οτι το domain geriatric1927.co.uk πωλείται στο ebay με current bid 10$!

Η “μοναχική” κοπέλα ή μια καλή ηθοποιός?
lonelygirl15_youtubeΧμμ για αυτή την κοπέλα δεν υπάρχουν πολλά να πώ εκτός του ότι όντως έχει πολλά subscriptions και views στον λογαριασμό της καθώς πολλοι είναι αυτοί που θέλουν να μάθουν πως θα καταλήξει η real-life friendship που έχει μέ έναν άλλο χρήστη του Youtube, τον Daniel. Το στύλ των videos είναι αρκετά περίεργο, αν και σήμερα έμαθα απο το τελευταίο επεισόδιο του Geekbrieftv οτι υπάρχουν υπόνοιες οτι η πρωταγωνίστρια μάλλον παίζει πολύ καλά τον ρόλο της καθώς λέγεται οτι είναι ηθοποιός! Shame on her αν είναι όντως έτσι…(αυτό είναι και ένα δείγμα για το τι κομπίνες παίζονται στο Youtube φυσικά..)

Η “διαφημίστρια”!
bowiechick_youtubeBowiechick η..διαφημίστρια του Youtube! Με το video “Breakup” έγινε γνωστή παντού αφού προωθούσε τις δυνατότητες τις Logitech Camera της, ενώ μιλούσε για τον πρόσφατο χωρισμό της! Αυτό φυσικά παρακίνησε και άλλους χρήστες του site (και όχι μόνο) να δημιουργήσουν παρόμοια σποτάκια και οδήγησε την Bowiechick στην TV (συνέντευξη απο το “On the Evening News” και “Cbs News“). Στο official site της μπορείτε να βρείτε περισσότερο info για αυτή!

Comments (5)

Petrakeas
September 1st, 2006 at 4:23 pm

Όσο αναφορά τη “μοναχική κοπέλα” πρέπει να είναι στημένο, μια και σε κάτι σχόλια που διάβαζα έλεγε ανάμεσα σε άλλα ότι χρησιμοποιείται επαγγελματικός φωτισμός! Αν δείτε το πρόσωπό της η σκιερή μεριά του προσώπου δεν είναι αρκετά σκούρη αλλά έχει ένα απαλό φωτισμό στο χρώμα του δέρματος (fill light) που μόνο επαγγελματίας μπορεί να στήσει.

Πάντως αν είναι αληθινό η κοπέλα είναι πολύ χαζή γιατί μας έχει πρήξει με τον Daniel, που είναι μόνο φίλοι και καλά… Κάνε κάτι να τελειώνιουμε επιτέλους ή βρες άλλο!!! πω!!!!!!!!!!!!!!

stelabouras
September 1st, 2006 at 4:27 pm

Ε ναι..έχει καταντήσει κουραστική..! Μπορεί να μην το λέει στο “σενάριο” οτι θα κάνουν κάτι ;)

dyrer
September 2nd, 2006 at 1:11 pm

Τελικά τι είναι το YouTube, πραγματικά δεν έχω καταλάβει το λόγο ύπαρξης του

Petrakeas
September 2nd, 2006 at 1:33 pm

Είναι ένα site στο οποίο μπορείς να ανεβάσεις το video σου. Επειδή είναι το πιο διαδεδομένο site με αυτή την υπηρεσία κυκλοφορούν πολλα video. Άλλα είναι από άτομα που κάνουν videoblogging και έχουν προσωπικό χαρακτήρα όπως τα παραπάνω. Γενικά μπορείς να βρεις ό,τι video θες εκεί!

vicky
February 27th, 2009 at 3:18 pm

geia sas ti kanete?