Οργανώστε τα comments σας με το…coComment!

Published by stelabouras in Internet, Software, Tech

cocomment_logoΤο coComment είναι μια αρκετά χρήσιμη υπηρεσία, ιδίως αν κάνετε πολλά comments σε διάφορα blogs/sites και θέλετε να τα έχετε κάπου συγκεντρωμένα ώστε να μην ελέγχετε τα sites συνέχεια! Αφού γραφτείτε στο site, κατεβάζετε το ανάλογο Firefox Extension και πλέον είστε έτοιμοι!
Σε κάθε site/blog που δίνεται η δυνατότητα commenting το extension αυτό προσθέτει μια μπάρα στο textarea, που αυτόματα στέλνει τις πληροφορίες για το comment σας (site’s url,title κλπ) πίσω στο site του coComment και σε μια σελίδα που μπορείτε να βλέπετε όλες τις συζητήσεις στις οποίες παίρνετε μέρος! Επίσης δίνεται η δυνατότητα για tracking μιας συζήτησης χωρίς να κάνετε comment! Όταν υπάρχει κάτι νεώτερο σε μία απο τις συζητήσεις που παρακολουθείτε, εμφανίζεται δίπλα απο το εικονίδιο της υπηρεσίας, ένα εικονίδιο γράμματος που σας οδηγεί στην σελίδα των comments σας. Αρκετά καλή υπηρεσία και εξίσου καλή υλοποίηση!

Comments (2)

Sugar
September 9th, 2006 at 10:35 pm

Καλό το coComment, αλλά μετά από λίγο αρχίζουν να σε εκνευρίζουν κάποιες ιδιοτροπίες του…Προτιμώ το Commentful για το tracking των comments μου, πολύ απλό, πολύ lightweight, ό,τι πρέπει!

stelabouras
September 9th, 2006 at 10:50 pm

Απο ότι μπόρεσα να δώ μετά απο κάποιες μέρες χρήσης του coComment έχει ένα πρόβλημα -με τα ελληνικά τουλαχιστον- blogs όσο αναφορά κάποια metadata που συλλέγει..Το Commentful δεν το έχω τσεκάρει ακόμα, θα το δώ στο κοντινό μέλλον όμως :) Thanks for the suggestion Sugar!