Η Rainbow ξέρει να χρησιμοποιεί…το paintbrush!

Published by ispofacto in Hardware, Multimedia, Tech

rainbow greek translation of mac proΚαι εκεί που όλοι περιμένανε να ανακοινωθούν οι ελληνικές τιμές των καινούριων επαγγελματικών μοντέλων της Apple, η Rainbow έκανε πάλι το θαύμα της! Εκτός του ότι η μετάφραση στην καλύτερη περίπτωση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί απαράδεκτη, η μετάφραση των αγγλικών στη φωτογραφία του μοντέλου έγινε με εναν πρωτοποριακό τρόπο: πήρε το paintbrush επέλεξε χρώμα μαύρο καθ’ότι το background ήταν ως επί το πλείστον μαύρο και άρχισε να σβήνει το αρχικό κείμενο! Δυστυχώς η φωτογραφία δεν έχει μόνο μαύρο background με συνέπεια όταν ασπρίζει το background να φαίνεται η επαγγελματική τεχνική της! Για του λόγου το αληθές δείτε την παρακάτω φωτογραφία από το επίσημο site της Rainbow.

Comments (12)

bigstar
September 9th, 2006 at 3:25 pm

Χμμμ… Μια χαρά φαίνεται στο site. Από πού είναι η “πειραγμένη” φωτογραφία?

ispofacto
September 9th, 2006 at 3:46 pm

Από που λες να είναι; Μάλλον θα την άλλαξε. Αν συμβαίνει αυτό πάντως,περίεργο που το κατάλαβαν.

ispofacto
September 9th, 2006 at 3:50 pm

http://www.applestore.gr/cgi-bin/WebObjects/RWApp.woa/4/wo/idQ4sfUxtuLaFzpwlnhTsw/0.5?83,136

Πήγαινε εδώ να δεις, την διόρθωσαν λίγο,αλλά πάλι κάνει μπαμ η δουλειά. Βάλαν paintbrush ίδιου χρώματος.

bigstar
September 9th, 2006 at 6:58 pm

Ψυχραιμία φίλε μου!
Δε μου άρεσε το “Από πού λες να είναι;”. Όταν μου λες ότι είναι από το site της Rainbow και δε βλέπω την ίδια φωτογραφία, λογικό είναι να ρωτήσω. Μπορεί να στην έστειλε κάποιος. Αν είχες screenshot και όχι μόνο τη φωτογραφία, μπορεί να μη σε ρωτούσα.

Απ’ ότι είδα τώρα, στην ελληνική σελίδα υπάρχει η καλύτερα διορθωμένη :) , ενώ στην αντίστοιχη κυπριακή βρίσκεται η χειρότερη!

ispofacto
September 9th, 2006 at 8:06 pm

Όταν γράφω ότι είναι από το site και μου ρωτάς από που είναι η φωτογραφία λέγοντας συγχρόνως “χμμ…” ,εμμέσως δηλαδή θίγοντας την αξιοπιστία αυτών που γράφω λογικό δεν είναι να με πειράζει λίγο; :) Δηλαδή αν μου την έστελνε κάποιος δεν θα την τσέκαρα στο site πριν το κάνω post; Και φυσικά δεν έχω κάτι με τους mac και δεν ψάχνω κάτι για να την πω στην Rainbow, αν παρατηρήσεις την ιστορία των post μου θα δεις το αντίθετο, απλά με πείραξε που για ακόμη μια φορά η Rainbow συνεχίζει να προσπαθεί να μειώνει την εικόνα της.

bigstar
September 9th, 2006 at 8:57 pm

Κλασική περίπτωση βλάβης, δεν υπάρχει θέμα. :)

Η Rainbow απαράδεκτη είναι, φυσικά δεν προσπάθησα να την υπερασπιστώ!
Γι’ αυτό και δεν πέρασε καθόλου από το μυαλό μου ότι ήταν ψέμμα και ότι κάποιος προσπαθεί να τη θίξει! Το “χμμ..” ήταν κάτι σαν “ξύνω το κεφάλι μου” :)

Πάντως μου έκανε εντύπωση ότι παρόμοια εικόνα δε βρήκα πουθενά (εννοώ με το κείμενο, σε οποιαδήποτε γλώσσα), σε κανένα site. Σκέτη η φωτογραφία υπάρχει στη gallery του mac pro.
Γιατί το “Applestore” της Rainbow είναι τόσο διαφορετικό από αυτό της μαμάς Apple?
Ακόμα και σε άλλες χώρες που η Apple έχει IMC, τα site είναι σχεδόν πανομοιότυπα.
Ξέρει κανένας ακριβώς το καθεστώς?

Διαβάστε και αυτό σχετικά με τη Rainbow:
http://blog.cosmix.org/2006/09/09/rainbow-computer-sucks/

Sugar
September 9th, 2006 at 10:40 pm

Εεεεμ…για τη Rainbow μιλάς τώρα, τί συζητάς…

stelabouras
September 9th, 2006 at 11:01 pm

Rainbow sucks. Μόνο που σκέφτομαι οτι θα χρειαστεί να πάρω τον iMac απο αυτούς, ανησυχώ.. :S

ispofacto
September 11th, 2006 at 9:56 am

Η Rainbow ΔΕΝ είναι επίσημος αντιπρόσωπος της Apple στην ελλάδα,είναι επίσημος μεταπωλητής. Στην Ελλάδα δεν έχουμε κανονικό Applestore όπως στις υπόλοιπες χώρες. Τα Applestore στην Ελλάδα δεν είναι καταστήματα που μπορείς να αγοράσεις αλλά… κέντρα επίδειξης των προιόντων της Apple! Ότι να ναι ξέρω…

Η Rainbow και οι …σχεδιαστικές ικανότητες της στις σελίδες! at Wiggler
November 14th, 2006 at 10:31 pm

[...] _encloseme: 1 Η αγαπημένη εταιρεία των απανταχού ελλήνων χρηστών Mac ξαναχτυπά! Μετά τις πολύ καλές ικανότητες της στη ζωγραφική, αποφάσισε να πρωχωρήσει στο σχεδιασμό εκπληκτικών σελιδών! Ο λόγος για τη σελίδα του καινούριου MacBook που όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα δεξία κάτι έχει λάθος… Χμμ… τι να είναι αυτό; Το κορυφαίο της υπόθεσης είναι ότι ενώ έχει ανακοινώσει τα καινούρια μοντέλα και έβγαλε στη φόρα τη σελίδα με τα χαρακτηριστικά τους με τον εκπληκτικό αυτό σχεδιασμό( που απλά μετέφρασε αλλά τέλος πάντων!) δεν ανακοίνωσε ακόμα τις τιμές τους! Μάλιστα στην αντίστοιχη σελίδα στο Applestore έχει ακόμα προς παραγγελία τα παλιά μοντέλα…! Εμμ… We Want Apple Greece! Technorati Tags: apple, Apple Greece, macbook, Rainbow, wiggler Socially Bookmark Η Rainbow και οι …σχεδιαστικές ικανότητες της στις σελίδες!              // Used for showing and hiding user information in the comment form function ShowUtils() { document.getElementById(“authorinfo”).style.display = “”; document.getElementById(“showinfo”).style.display = “none”; document.getElementById(“hideinfo”).style.display = “”; } function HideUtils() { document.getElementById(“authorinfo”).style.display = “none”; document.getElementById(“showinfo”).style.display = “”; document.getElementById(“hideinfo”).style.display = “none”; } [...]

Προσφορά από την Rainbow: iMac G4 στο 1GHz! at Wiggler
May 27th, 2008 at 7:00 pm

[...] την Rainbow. Έχω αναφερθεί και παλιότερα στις ικανότητες ζωγραφικής της. Σίγουρα λοιπόν έχετε επισκεφθεί τη σελίδα της και [...]

flatform
May 27th, 2008 at 11:55 pm

http://www.rainbow.gr/apple/hardware/macpro8_core_overview.html

paidia deite kai edo -akoma xeirotera dioti exei ginei kai kala douleia sto photoshop-, (den tsekara an to exete valei to link idi) einai pragmatika ecsofreniko, aporo i idia i apple ti gnomi exei gia afto….