Gnomefiles, the GTK+ Heaven!

Published by stelabouras in Coding, Linux, Software

gnomefilesΑν είστε Linux user και χρησιμοποιείτε το Gnome ως desktop enviroment, τότε αυτό το site θα σας φανεί αρκετά χρήσιμο! Το Gnomefiles είναι μια μεγάλη βιβλιοθήκη εφαρμογών, σωστά ταξινομημένων ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να βρεί το κατάλληλο πρόγραμμα που αναζητά χωρίς να δαπανήσει μεγάλο χρόνο σε άσκοπες αναζητήσεις!
Το site παρέχει και rss feed για διαρκή ενημέρωση σχετικά με νέα προγράμματα/εκδόσεις μέσα απο τον αγαπημένο σας reader!
Παρόμοια repositories είναι το DistroWatch (ακόμη πιο γενικό, καλύπτοντας και τις διαφορετικές εκδόσεις Linux που κυκλοφορούν) και το HappyPenguin (που είναι -απο ότι μπορείτε να φανταστείτε- game oriented).

Comments (4)

Ionas
September 14th, 2006 at 8:25 pm

Αντίστοιχη συζήτηση ξεκίνησε και σε ένα άλλο blog που διαβάζω (Broken Kode). Παραθέτω το link για reference σε περίπτωση που κάποιος ψάχνει σχετικά με το GnomeFiles sites (ο συγγραφέας του εν λόγω blog ζήτησε σχετικά links από τους αναγνώστες του οπότε μπορεί να ακολουθήσει εποικοδομητική συζήτηση).

http://www.brokenkode.com/archives/gnome-files/

Keep up the good work

bigstar
September 14th, 2006 at 10:09 pm

Όντως πολύ χρήσιμο, ευχαριστώ!

stelabouras
September 15th, 2006 at 2:23 am

@Ionas
Το είδα το post που λές αλλά δεν μου φαίνεται τα δύο sites που αναφέρω παραπάνω να βοηθούν και πολύ τον δημιουργό. Anyway, ίσως τα αναφέρω αργότερα σε comment ;)

@bigstar
Always a pleasure to help :)

Ionas
September 15th, 2006 at 1:40 pm

Πιο πολύ το είπα μήπως εμείς επωφεληθούμε από τις απαντήσεις του :)