Introducing… PSP Hifi!

Published by ispofacto in Gadgets, Gaming, Hardware, Multimedia, Music, Tech

psp hifiΈνα καινούριο και πρωτότυπο gadgetάκι για την αγαπημένη σου φορητή κονσόλα είναι εδώ! Συγκεκριμένα τοποθετώντας το PSP όπως φαίνεται στην φωτογραφία μπορείς στη συνέχεια να ακούσεις μουσική που είναι αποθηκευμένη στο PSP. Παράλληλα όμως σου δίνει τη δυνατότητα μέσω auxiliary input να συνδέσεις και άλλες συσκευές για να ακούσεις μουσική. (Χμμ… για παράδειγμα το iPod!) Μάλλον η Apple για μια άλλη φορά έκανε κάτι καλά. Intoducing… iPod Hifi! Γκουχ,γκουχ, στυγνή αντιγραφή,ώρα για μήνυση γκουχ γκουχ!

Comments (8)

loukas
September 21st, 2006 at 3:55 pm

Μια παρατήρηση.

Όχι “μύνηση” αλλά “μήνυση”

Petrakeas
September 21st, 2006 at 6:22 pm

Σιγά την καινοτομία ρε παιδιά! Το προϊόν είναι ένα σύστημα ηχείων για φορητό gadget. Μήπως έχει το patend pending η apple; ok είναι λίγο αντιγραφή αλλά ένα ηχείο είναι όλο κι όλο! :P

ispofacto
September 21st, 2006 at 6:27 pm

Ότι να ναι πάλι, δεν είπα ότι είναι καινοτομία το σύστημα ηχείων συγκεκριμένα,είπα ότι το όλο design και η ιδέα να είναι έτσι είναι αντιγραφή,πιστεύεις δηλαδή ότι δεν έχει καμμοιά σχέση με το αντίστοιχο της Apple; έλεος. Αμα το πάμε έτσι για την περίπτωση των ηχειών ας συνεχίσουμε έτσι: έλα μωρέ ένα λειτουργικό είναι,ένα Mp3 player είναι κτλ

Petrakeas
September 21st, 2006 at 6:54 pm

Είπα ότι δεν έχει σχέση με το προϊόν της apple; Διάβαζε προσεχτικά
Απλά μου φαίνεται υπερβολικό να πεις (χιουμοριστικα έστω) ότι πρέπει να κάνει μήνυση επειδή έβγαλε ηχεία για φορητή συσκευή..
Άσε που η apple δεν είναι η πρώτη που έβγαλε ηχεία για gadget. Νομίζω η creative ήταν που είχε βγάλει πολύ παλιά κάτι ηχεία σαν κύλινδρο. Δε θυμάμαι ακριβώς ποια εταιρία ήταν…

ispofacto
September 21st, 2006 at 7:22 pm

Δεν είναι μόνο ότι είναι ηχεία είναι ότι είναι ΟΛΟΙΔΙΟ σχέδιο με της Apple.Μόνο το χρώμα διαφέρει. Πάρα πολλές εταιρείες έχουν βγάλει ηχεία για συσκευές παρόμοιου είδους απλά αυτή έχει ολόιδιο σχέδιο.Σου φαίνεται υπερβολικό γιατί απλά δεν ξέρεις. Επειδή παρακολουθώ συστηματικά οτιδήποτε έχει σχέση με την εταιρεία σε πληροφορώ ότι έχει κάνει μύνηση όχι σε κάτι που έχει τελείως ίδιο σχέδιο αλλά σε μια συσκευή για coin-up μηχανήματα που ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση εμφανισιακά και τεχνολογικά είχε με το ipod. O λόγος της μύνησης είναι ότι περιείχε στην ονομασία τη λέξη pod. Υπάρχουν και άλλα πάμπολλα παραδείγματα. Επιτρέψε λοιπόν να πω ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες.

Petrakeas
September 21st, 2006 at 7:37 pm

οκ αφού δε ξέρω πάω πάσο… Θέλει τρελές παρασκηνιακές γνώσεις για να κατανοήσω τις σκακιστικές κινήσεις της apple! ρουα ματ

KCorax
September 21st, 2006 at 7:43 pm

Το σχέδιο της Apple ήταν *ολόιδιο* με το αντίστοιχο προϊόν της Altec Lansing που προϋπήρχε. Το μόνο πράγμα στο οποίο διέφερε ήταν κάτι δερμάτινες χειρολαβές στο πλάι.

Η πρώτη συσκευή στην λογική music-player/ηχείο κλακ έκατσε και ακούμε ήταν το πρώτο πρώτο RIO της τότε Diamond.

ispo
September 21st, 2006 at 8:31 pm

ama to pas stin eironeia gia na peis kati zito pou kaikame,profanos thelei na parakoloutheis giati den katalaves giati egrapsa gia minisi kai sou fainontan kai ipervoliko kiolas. (newsflash: den iparxei minas pou den einai sta dikastiria)
re pedia leme oti an den to ebgaze i apple sigekrimena den tha ipirxe afti i siskevi.
einai kati opos to wii pou ebale motion detector sto xeiristirio. den simenei pos den ipirxan palia apla epeidi to evale i nintendo to prosthese meta i sony.