Τα μυστικά του World of Warcraft!

Published by stelabouras in Gaming, Software, Tech

caverns-of-time-old-hillsbrand-foothhillsWell, για να γίνω πιο συγκεκριμένος, πολλά απο τα μυστικά του expansion του γνωστού mmorpg με το όνομα “The Burning Crusade” έχουν δεί το φως της δημοσιότητας απο τότε που ανακοινώθηκε μέχρι τώρα. Το blog WoW Exposed παρουσιάζει αρκετά απο αυτά (χάρτες των capital cities, mobs, talents, screenshots και άλλα καλούδια) και το site Goblin Workshop έχει συγκεντρωμένο όλο το υλικό σχετικά με σε ένα image gallery! Μπορείτε να βρείτε ακόμα περισσότερες πληροφορίες αλλά γιατί να μην τις δείτε first hand?
Καταρχάς αυτό που προϋποθετει το post είναι να έχετε το World of Warcraft εγκατεστημένο στο Pc σας με το τελευταίο patch! Όχι, δεν χρειάζεται να έχετε λογαριασμό που ισχύει (οπότε αν έληξε μην ανησυχείτε) απλά σιγουρευτείτε οτι είστε updated. Αφού τα έχετε αυτά, κατεβάστε το WoW Map View και τρέξτε το.
Στο βασικό μενού του επιλέξτε τον χάρτη Caverns of Time ή Emerald Dream ή πάτε στον χάρτη των Eastern Kingdoms και πατήστε στα νησάκια κάτω αριστερά!
Yeap, that’s expansion’s stuff! Απολαύστε την βόλτα στο Hillbrand Foothills πριν την επίθεση ενώ οι κομήτες γυρνούν σε τροχία στον ουρανό…