Camera στην infosystem μέσα από TWMN

Published by Petrakeas in General

TWMN logoTWMN είναι το ασύρματο μητροπολικό δίκτυο Θεσσαλονίκης. Είναι ένα wifi δίκτυο που αποτελέιται από 600 περίπου χρήστες και από 65 κόμβους, οι οποίοι βρίσκονται σε ταράτσες (συνήθως) και συνδέονται μεταξύ τους με wi-fi. Κάθε κόμβος έχει ένα Access point πάνω στο οποίο μπορεί να συνδεθεί όποιος χρήστης έχει ανάλογο εξοπλισμό: κεραίες ή πιάτο συνδεδεμένο σε wifi router. Οι ταχύτητες είναι πολύ καλές και είναι ό,τι πιο κοντά σε broadband εμπειρία στην Ελλάδα. Ωσότοσο, δεν έχει σύνδεση με το internet. Είμαι και εγώ μέλος εδώ και ενάμησι χρόνο και παρά τις αρχικές δυσκολίες δε το έχω μετανιώσει. Ειλικρινά προτιμώ να είμαι χωρίς DSL, παρά χωρίς TWMN. Έχω κερδίσει σε γνώσεις σχετικά με δίκτυα, hardware, μαστοριές, έχω γνωρίσει άτομα, παίζουμε multiplayer games και έχουμε και μεγάλες ταχύτητες στα peer2peer προγράμματα!
To TWMN κατέβηκε στην infosystem2006 και έχει στήσει προσωρινά ένα κόμβο μέσα στην έκθεση, ο οποίος συνδέεται με το υπόλοιπο δίκτυο. Μάλιστα, υπάρχει και μία ip-camera η οποία δείχνει live το εσωτερικό της έκθεσης. Η camera είναι προσβάσιμη μέσα από το δίκτυο, αλλά και από internet. Ρίξτε μια ματιά!
ΥΓ. αν κοιτάξετε δεξιά στη sidebar θα δείτε το related post: twmn video post το οποίο είναι video της εκπομπής e-life της ΕΤ-3 αφιερωμένο στο TWMN

Comments (1)

Tsia
July 13th, 2007 at 1:04 pm

Petrakea poli ediaferon to thema sou.Eimai se TEI pliroforikis kai pezo sto spiti oli tin ora me ta diktia(2 me 3 pc). Ti xreiazete gia na simetexo kai go sto ασύρματο μητροπολικό δίκτυο (TWMN)