World of Warcraft: στα 1,99 ευρω!

Published by ispofacto in Gaming, Software, Tech

World of Warcraft Trial KitΑν πάντα ήθελες να δοκιμάσεις το World of Warcraft,η Blizzard τώρα σου δίνει την ευκαιρία μέσω του World of Warcraft Trial Kit. Το συγκεκριμένο πακέτο περιλαμβάνει 1 dvd με το παιχνίδι WoW και ένα manual 8 σελίδων με τυπωμένο τον κωδικό που εξασφαλίζει 14 μέρες παιχνιδιού. Ο καταναλωτής αγοράζει ένα τεμάχιο World of Warcraft 14 day retail kit το οποίο του δίνει για 14 μέρες πλήρη πρόσβαση στα server της Blizzard όπου μπορεί να δημιουργήσει το δικό του χαρακτήρα με βάση το μοναδικό keycode που έχει βρει στον manual του παιχνιδιού.
Μετά τις 14 μέρες η πρόσβαση σταματάει να είναι δωρεάν και ο χρήστης εφόσον θέλει να συνεχίσει την εμπειρία WoW θα πρέπει να αγοράσει ένα πλήρες παιχνίδι WoW. Θα διατηρήσει το keycode του από την 14ήμερη εμπειρία για να μπορέσει να συνεχίσει με τον ίδιο χαρακτήρα και από το ίδιο επίπεδο που σταμάτησε. Όπως όλοι οι WoW gamers μετά το πέρας των 30 ημερών που του παρέχει το πλήρες παιχνίδι WoW, θα πρέπει να ανανεώσει τον χρόνο πρόσβασης αγοράζοντας το TimeCard.

Comments (4)

diafanos
October 2nd, 2006 at 5:46 pm

Χμμμ… είναι σίγουρο ότι αυτό το κιτ παρέχει την πλήρη έκδοση; Νομίζω στην trial έκδοση κάποια features (πχ Auction House, Chatrooms) δεν παίζουν. Πάντως πόσο πια θέλουν να αυξήσουν τους συνδρομητές τους…;

stelabouras
October 2nd, 2006 at 7:07 pm

Μάλλον είναι όπως το λες diafane. Αλλά και πάλι χωρίς auction house ή περιορισμένο chatting, το game εξακολουθεί να είναι ελκυστικό!

mikel
October 2nd, 2006 at 8:52 pm

kai na rwtisw kati.ade to pernw.meta an mou aresei prepei na agorasw afto pou kanei 50 euro h na parw aplws mia karta enos mina??

ispofacto
October 2nd, 2006 at 9:02 pm

Ναι μετά πρέπει να πάρεις την κανονική έκδοση για να συνεχίσεις τον χαρακτήρα σου. Τώρα πια όμως κοστίζει 20 ευρώ το παιχνίδι! Οι τιμές έχουν πέσει! Δες εδώ:
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=2&category=696&product=714232