Έτοιμοι για λίγη μαγεία με το Photoshop?

Published by stelabouras in Multimedia, Software, Videos

Το video αυτό, το είδα το πρωί και μου έκανε τρομερή εντύπωση. Μπορώ να πώ οτι έχω δεί παρόμοια photoshop before-and-after videos στο παρελθόν αλλά αυτό είναι το μόνο που πραγματικά αλλάζει την αρχική μορφή του μοντέλου!
(Φυσικά έχει πέσει και αρκετή δουλειά στο make-up κομμάτι, αλλά τα photoshop effects είναι αυτά που κάνουν την διαφορά)

Comments (5)

Titanas
October 17th, 2006 at 10:28 pm

Νομίζω οτι παίζει και morphing κατα τη διάρκεια της προετοιμασίας / βάψιμο. [http://en.wikipedia.org/wiki/Morphing]

Petrakeas
October 17th, 2006 at 11:10 pm

Κυρίως αυτό που λέει ο Titanas έγινε, παρά φηφιακή επεξεργασία. Αλλά το photoshop πού το είδες????

stelabouras
October 17th, 2006 at 11:16 pm

Όντως τώρα που το λες το Interface δεν θυμίζει και πολύ photoshop, αν και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι αυτό (το interface του προγράμματος στο video είναι λίγο μπλιάξ).
Όσο για το make-up, όντως κάνει θαύματα πολλές φορές αλλά πάντα το image editing έχει τον τελευταίο λόγο! Ρετούς και πάλι ρετούς!

KCorax
October 18th, 2006 at 1:36 am

Το πρόγραμμα που έδειξαν δεν το αναγνωρίζετε γιατί δεν υπάρχει. Το πάνω μενού είναι κλασικό Avid, τα κάτω είναι διάφορα εργαλεία photoshop /illustrator /coreldraw ανάμικτα.

Οι παραμορφώσεις αυτές γίνονται μια χαρά και στο photoshop με liquify, το οποίο όντως είναι morphing εργαλείο, αν και δεν το λένε morphing γιατί η λέξη έπαψε να είναι εντυπωσιακή μετά το 80.

Πάντως η κοπέλα ήταν ήδη πολύ όμορφη στο τέλος της φωτογράφησης και στο τέλος βγάζει κάτι σε εξωγήινο ποικιλίας grey απαγωγού.

Γιατί να την σακατέψουν έτσι…

Sugar
October 18th, 2006 at 2:40 am

Αν και δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα (από άποψης software εννοώ, άλλο είναι το μήνυμα του video και όχι να διαφημίσει τις δυνατότητες του Photoshop – που δεν είναι Photoshop εντέλει) γίνονται πάντα από επαγγελματίες σε διάφορες φωτογραφήσεις.

Έχω ακούσει από φίλο φωτογράφο ότι αν δεν τους κάνει η κοιλιά μιας κοπέλας σε φωτογραφία π.χ. με μαγιώ, παίρνουν την κοιλιά από άλλη φωτογραφία άλλης κοπέλας και την προσαρμόζουν ανάλογα.

Εμένα δύο είναι οι ενστάσεις μου:
1) Από άποψη αλήθειας, τι μούσια μας πουλάνε και τι photoshop έχει πέσει σε όλες τις γκλαμουράτες φωτογραφίες που βλέπουμε
2) Από καλλιτεχνικής άποψης, πώς μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό φωτογραφία;

Πάντως συμφωνώ με τον KCorax…Την σακάτεψαν την κοπέλα.