Live Search τώρα και στο blog σας!

Published by stelabouras in Internet, Software

live-search-boxΤο Live Search Box, είναι ένα search box προσφορά της Microsoft που ενσωματώνει την Live πλατφόρμα της τελευταίας για να κάνει αναζητήσεις μέσα στο blog σας!

Αφού λοιπόν επισκεφτείτε την σελίδα του εργαλείου και επιλέξετε αν θέλετε απλό ή advanced search box, σας παρέχεται ο html κώδικας που με ένα copy/paste είναι έτοιμος! Αρκετά καλή κίνηση από την Microsoft, αφού το Live Search είναι ένα από τα αρκετά καλά και προσεγμένα εργαλεία της στο Web!

Comments (5)

apostolos
November 2nd, 2006 at 11:17 am

Εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά το κακό είναι ότι ο κώδικας του δεν είναι valid. Μόνο το κομμάτι του κώδικα της αναζήτησης, παράγει 8 validation errors. Επίσης, είναι κρίμα να χρησιμοποιούνται tables, ακόμα και σε αυτό το μικρό κομμάτι που περιλαμβάνει ένα text field και ένα image για την αναζήτηση …

Αδιόρθωτη Microsoft ….

Sugar
November 3rd, 2006 at 1:29 pm

Wtf, χρησιμοποιεί tables;

No, no and no.

Petrakeas
November 3rd, 2006 at 2:49 pm

Έλα όλοι με το web2 και τα divs!! Κσεκοκολλήστε λίγο! Table είναι αλλά δε χάθηκε και ο κόσμος. Το ότι δεν είναι valid είναι ένα πρόβλημα, αλλά ένα table δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα…

stelabouras
November 3rd, 2006 at 6:03 pm

Αν και τα tables τείνουν να εξαφανιστούν είναι καλό ορισμένες φορές να χρησιμοποιούνται σε φόρμες (αν και με τα xforms θα εξαφανιστούν πλέον ολοκληρωτικά).
Το γεγονός οτι έχει validation errors είναι πραγματικά λυπηρό..

labramovich
April 12th, 2007 at 1:18 pm

Το καλήτερο site από τη καλήτερη πλευρά της Αθήνας…..