Οι γραφίστες του Alpha αντιγράφουν!

Published by Petrakeas in Videos

Σαν να μην κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους οι γραφίστες του Alpha. Τόσο το spotάκι "Τι TV" του Alpha όσο και το εισαγωγικό βίντεο της εκπομπής "Τv Τιγκλόν" είναι αντιγραφή των logo του You Tube και Futurama αντίστοιχα. Δείτε το βίντεο που ετοίμασα και θα καταλάβετε!

Comments (9)

VirusMagic
November 23rd, 2006 at 3:03 pm

Επιτέλους κάποιος που το κατάλαβε. Μέρες τώρα από τότε που είδα την διαφήμιση μου είχε κάτσει ότι έβλεπα Futurama.. Παρόλα αυτά ασ παραδεχτούμε ότι στο έτος 2006 δεν υπάρχει παρθενογέννεση. :)

V.

georgeadams
November 23rd, 2006 at 3:09 pm

Εντάξει, για το futurama έχεις δίκιο, μοιάζουν. Στο “Τι-TV” όμως η ομοιότητα δεν είναι τέτοια που να δικαιολογεί αυτό που λες. Δηλαδή ενώ στο τιβιτιγκλον το μυαλό σου πάει κατευθείαν στο futurama, δεν συμβαίνει το ίδιο και με το τι-tv και το youtube…

Petrakeas
November 23rd, 2006 at 3:32 pm

Όντως δε μοιάζει πολύ το “τι TV” αλλά έβγαινε πιο αστείο το video!! Δέχομαι ότι δεν υπάρχει παρθενογέννση αλλά το logo του “Τv Τιγκλόν” δεν μπορείς να πεις ότι ήταν εμπνευσμένο από το Futurama. Ήταν κανονική κόπια!

VirusMagic
November 23rd, 2006 at 3:45 pm

Ναι Πέτρο, καθαρή copia re. Εμένα και το άλλο μου έμοιαζε αλλά τέσπα. Μην ξεχνάτε ότι το σήμα του YouTube δεν σου μένει και πολύ. Μοιάζουνε όμως.. :D

KCorax
November 24th, 2006 at 1:03 am

Το futurama είναι στα πλαίσια σάτιρας νομίζω. Δεν φαντάζομαι να περίμενε κανείς τους οτι δεν θα το καταλαβαίναμε. Τώρα το τι TV, δεν είναι και κάτι που θέλει πολύ κόπο.

Πιο πολύ για έλλειψη φαντασίας τους κατηγορώ…

skoumas
November 24th, 2006 at 3:25 am

ΘΕΜΟ?
ήρθες και στο wiggler?

Petrakeas
November 24th, 2006 at 2:49 pm

Έλα! ο Περής είμαι…
Corax δε νομίζω ότι αντέγραψαν το Futurama για σάτιρα, εκτός κι αν εσένα σου φαίνεται αστείο κάτι τέτοιο.. Πού ακριβώς είναι η σάτιρα;
Είμαι 80% σίγουρος ότι ο λόγος που το αντέγρψαν είναι επειδή αυτός που το σχεδίασε θα εμπνεύστηκε από το Futurama και ενδεχομένως να είναι και πορωμένος με τη σειρά.
Και αντίθετα με σένα πιστεύω ότι ήταν σίγουροι πως δε θα το ανακαλύπταμε. Πόσοι από αυτούς που βλέπουν το “Τv Τιγκλόν”, ξέρουν το Futurama;; Απειροελάχιστοι…

Crazymonkey
November 27th, 2006 at 7:04 pm

Στο tv τιγκλοκ -πως στο καλο γράφεται- φαίνεται καθαρά η ομοιότητα. Αλλά δεν με ενοχλεί. Κυρίως γιατί δεν βλέπω το tv-ti-πως-το-λένε. Μπορώ να φανταστώ μια ανάγκη για video εκπομπής “σε 20′”. Χωρίς αυτό να δικαιολογεί κάτι.

Στο “τι tv” (το οποίο θεωρώ χαζό σλόγκαν) δεν βλέπω καμιά ομοιότητα. It’s kinda tricky, να υποστηρίξεις αντιγραφή.
;)