Οι γραφίστες του Alpha αντιγράφουν!

Published by Petrakeas in Videos

Σαν να μην κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους οι γραφίστες του Alpha. Τόσο το spotάκι "Τι TV" του Alpha όσο και το εισαγωγικό βίντεο της εκπομπής "Τv Τιγκλόν" είναι αντιγραφή των logo του You Tube και Futurama αντίστοιχα. Δείτε το βίντεο που ετοίμασα και θα καταλάβετε!

Comments (9)

VirusMagic

Επιτέλους κάποιος που το κατάλαβε. Μέρες τώρα από τότε που είδα την διαφήμιση μου είχε κάτσει ότι έβλεπα Futurama.. Παρόλα αυτά ασ παραδεχτούμε ότι στο έτος 2006 δεν υπάρχει παρθενογέννεση. :)

V.

November 23rd, 2006 at 3:03 pm

georgeadams

Εντάξει, για το futurama έχεις δίκιο, μοιάζουν. Στο “Τι-TV” όμως η ομοιότητα δεν είναι τέτοια που να δικαιολογεί αυτό που λες. Δηλαδή ενώ στο τιβιτιγκλον το μυαλό σου πάει κατευθείαν στο futurama, δεν συμβαίνει το ίδιο και με το τι-tv και το youtube…

November 23rd, 2006 at 3:09 pm

Petrakeas

Όντως δε μοιάζει πολύ το “τι TV” αλλά έβγαινε πιο αστείο το video!! Δέχομαι ότι δεν υπάρχει παρθενογέννση αλλά το logo του “Τv Τιγκλόν” δεν μπορείς να πεις ότι ήταν εμπνευσμένο από το Futurama. Ήταν κανονική κόπια!

November 23rd, 2006 at 3:32 pm

VirusMagic

Ναι Πέτρο, καθαρή copia re. Εμένα και το άλλο μου έμοιαζε αλλά τέσπα. Μην ξεχνάτε ότι το σήμα του YouTube δεν σου μένει και πολύ. Μοιάζουνε όμως.. :D

November 23rd, 2006 at 3:45 pm

KCorax

Το futurama είναι στα πλαίσια σάτιρας νομίζω. Δεν φαντάζομαι να περίμενε κανείς τους οτι δεν θα το καταλαβαίναμε. Τώρα το τι TV, δεν είναι και κάτι που θέλει πολύ κόπο.

Πιο πολύ για έλλειψη φαντασίας τους κατηγορώ…

November 24th, 2006 at 1:03 am

skoumas

ΘΕΜΟ?
ήρθες και στο wiggler?

November 24th, 2006 at 3:25 am

Petrakeas

Έλα! ο Περής είμαι…
Corax δε νομίζω ότι αντέγραψαν το Futurama για σάτιρα, εκτός κι αν εσένα σου φαίνεται αστείο κάτι τέτοιο.. Πού ακριβώς είναι η σάτιρα;
Είμαι 80% σίγουρος ότι ο λόγος που το αντέγρψαν είναι επειδή αυτός που το σχεδίασε θα εμπνεύστηκε από το Futurama και ενδεχομένως να είναι και πορωμένος με τη σειρά.
Και αντίθετα με σένα πιστεύω ότι ήταν σίγουροι πως δε θα το ανακαλύπταμε. Πόσοι από αυτούς που βλέπουν το “Τv Τιγκλόν”, ξέρουν το Futurama;; Απειροελάχιστοι…

November 24th, 2006 at 2:49 pm

Crazymonkey

Στο tv τιγκλοκ -πως στο καλο γράφεται- φαίνεται καθαρά η ομοιότητα. Αλλά δεν με ενοχλεί. Κυρίως γιατί δεν βλέπω το tv-ti-πως-το-λένε. Μπορώ να φανταστώ μια ανάγκη για video εκπομπής “σε 20′”. Χωρίς αυτό να δικαιολογεί κάτι.

Στο “τι tv” (το οποίο θεωρώ χαζό σλόγκαν) δεν βλέπω καμιά ομοιότητα. It’s kinda tricky, να υποστηρίξεις αντιγραφή.
;)

November 27th, 2006 at 7:04 pm

Leave a reply