Άλλαξε θρησκεία! Γίνε και εσύ υπηρέτης του… Tulzscha!

Published by ispofacto in Misc, Various

TulzschaΣύμφωνα με την αδερφότητα Green Flame των υπηρετών του Tulzscha, από τη στιγή που θα καταφέρουν να κάνουν summon τον αφέντη τους και μεγάλη θεότητα και κτήνος,τέρας Tulzscha, το εν λόγω τέρας θα κυριαρχήσει στην Γη και θα καταβροχθίσει και θα καταστρέψει όλους τους κατοίκους και τα ζωντανά της Γης. Το θετικό της υπόθεσης είναι όμως ότι όσοι είναι μέλη στην αδελφότητα θα τους φάει τελευταίους. Συνεπώς δεν πρέπει να χάνεις χρόνο, πήγαινε γρήγορα στο παρακάτω site και διάβασε: πως να γίνεις μέλος στην αδελφότητα και να αλλάξεις θρησκεία αλλά και πολλές άλλες πληροφορίες γύρω από την θρησκεία των υπηρετών της μεγάλης θεότητας Tulzscha. Το Wiggler ως σπόνσορας της παραπάνω θρησκείας οφείλει να σας αναφέρει πως θα σωθείτε -έστω και για λίγο- από την επικείμενη μεγάλη καταστροφή της Γης. Μετανοείτε πριν να είναι πολύ αργά και σας καταπιεί ο Tulzscha.

Comments (5)

papo
November 23rd, 2006 at 5:56 pm

Super!

jim_hellas
November 23rd, 2006 at 6:42 pm

ΧΑΧΑΧΑ Κοιτάξτε αυτή τη σελίδα:
http://members.shaw.ca/csstrowbridge/Tulzscha/Original.htm

Κάτω από την δεξιά εικόνα γράφει:
“This is a picture drawn of a childhood nightmare. In this nightmare a green flame engulfed the child turning them into a skeleton warrior.”

Μόνο εγώ βλέπω ότι το παιδί δεν έχει πιάσει φωτιά, αλλά απλά το έχεσε ένας δεινόσαυρος από το Jurassic Park; :P

ispofacto
November 23rd, 2006 at 6:46 pm

Ντροπή σου άπιστε! Δεν μπορείς να δουλεύεις έτσι τα πιστεύω κάποιων ανθρώπων. Ο θρησκευτικός φανατισμός και ρατσισμός της ελληνικής κοινωνίας δεν θα περάσει! Ζήτω ο Tulzscha!

ano
November 23rd, 2006 at 9:51 pm

Πλάκα πλάκα, έτσι λειτουργούν όλες οι θρησκείες… Όποιος προσχωρεί έχει την προστασία του ιερατείου της, οι άλλοι χάνονται (τρώγονται). Και οι καλοί έχουν την ευκαιρία να πληρώσουν τελευταίοι (κηδείες, ευχέλαια και τέτοια μαγικά), οπότε θα τιμωρηθούν (φαγωθούν) τελευταίοι…

Yulin
November 23rd, 2006 at 10:14 pm

Εγώ είμαι jedi. Aν κάποιος θελει να γίνει ας μου πεί. Είμαι πολυ γαμάτος κι εχω και φωτόσπαθο. Οι αλλοι οι Tulzschakistes είναι από ότι μαθαίνω emo και μορμόνοι και μασόνοι. Μακριά.