Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Τεχνολογίας!

Published by stelabouras in General, Tech

BrokenComputer.gifΑποδίδω στην χθεσινή ημέρα αυτόν τον βαρύγδουπο τίτλο για μια σειρά αναπάντεχων γεγονότων που αντιμετώπισα all day long (τα οποία δεν με άφησαν να κάνω >1 posts..).

Ξεκινώντας λοιπόν, ας αναφέρω αρχικά την απώλεια της ημέρας, που ήταν ο laptop μου…
Ο υπολογιστής που χρησιμοποιούσα τα τελευταία 2+ χρόνια ως main system (ναι..δεν θα έπρεπε) αποφάσισε να παραδώσει το πνεύμα του, ή τουλάχιστον η κάρτα γραφικών του, η οποία σημειώνω ότι με είχε προειδοποιήσει προ 2 βδομάδων για την επερχόμενη καταστροφή.
Ελπίζοντας ότι οι τεχνικοί θα ξοδέψουν λίγο καιρό για αντικατάσταση (έχουμε και εργασίες που λήγουν) προσπάθησα να ξεχάσω το γεγονός αλλά μάταια…Ο Murphy με καταδιώκει όπου και να πάω!

Γυρνώντας σπίτι ανακάλυψα ότι το netmod είχε κολλήσει (πρώτη φορά εδώ και 4 χρόνια που το έχω) και το adsl router είχε φάει και αυτό το πάγωμα του (σύμπτωση?…θα σας πω εγώ…γκαντεμιά!)!

Τα παραπάνω γεγονότα λοιπόν, σε συνδυασμό με κάποια server issues στο πανεπιστήμιο και 2-3 χαλασμένους υπολογιστές συμφοιτητών, με οδηγούν στο συμπέρασμα πως είτε χθες απλά δεν ήταν η μέρα μου (από τεχνολογικής απόψεως) ή είμαι ο βασιλιάς της γκαντεμιάς!

Comments (4)

apatris
November 23rd, 2006 at 11:48 am

Χαχαχα. Τα έχω πει για τον αλήτη το Μέρφυ. Πάντως είναι στάνταρ πως το pc θα χαλάσει όταν το χρειάζεσαι απεγνωσμένα. Εγώ βέβαια συνήθως τη γλύτωνα με ένα φορμάτ. Καλή τύχα μαν. :)

VirusMagic
November 23rd, 2006 at 3:00 pm

Εγώ πάντως στο είχα πει οτι θα σ’αφήσει.. φαινόταν από το Gothik ακόμη.. :P

Pfffff… Laptops!! Και να έλεγα ότι το χρειαζόσουνα, αφού σαν main system το είχες!!

V.

Yulin
November 23rd, 2006 at 9:01 pm

Mithra αν μιλάμε ΚΑΙ ΠΑΛΙ για τον Acer… :) τώρα ξέρεις τι δεν θα ξαναγοράσεις στο μέλλον. ;)

stelabouras
November 24th, 2006 at 2:31 am

Ναι ο Acer είναι αλλά κράτησε 2+ χρόνια χωρίς παράπονο..ούτε ένα BSOD!

Αλλά τελικά όταν είναι να την πάθει την ζημιά, την παθαίνει για τα καλά..Δεν αστειεύεται :P