Ενεργοποιήθηκε το ευρωπαίκό WiiConnect24!

Published by ispofacto in Consoles, Gaming, Internet

WiiConnect24Τρείς μέρες νωρίτερα από το ευρωπαικό launch του Wii, το Wii Shop ενεργοποιήθηκε. Εκεί που έκανα test internet connection το Wii συνδέθηκε και κατέβασε ένα update. Αφού κατέβηκε το update έκανε κάτι σαν επανεκκίνηση (δεν φαινόταν να ξεκινάει ξανά η κονσόλα, αλλά μάλλον κάτι τετοιο έκανε όταν μαύρισε η οθόνη) και κατέβασε στη συνέχεια ένα system update! Μάλιστα οι όροι συμφωνίας είναι στα ελληνικά που πρέπει να αποδεχτείς! Αναφέρει κιόλας τελευταία ενημέρωση όρων συμφωνίας 8.12.2006! Το ευρωπαικό Virtual Console έχει για αγορά πολύ λίγα παιχνίδια: (και όχι το Mario 64!) Αναλυτικά έχει τα εξής:

  • ΝΕS: Donkey Kong, Mario Bros., The Legend of Zelda, Wario’s Woods
  • SNES: F-Zero
  • Mega Drive: Altered Beast, Ecco the Dolphin, Golden Axe, Sonic the Hedgehog
  • Turbografx: Bomberman 93, Bonk’s Adventure, Dungeon Explorer, Dungeon Explorer, Super Star Soldier, Victory Run.

Φυσικά τα παιχνίδια αυτά είναι για αρχή μόνο καθώς κάθε εβδομάδα θα προστίθενται κι’άλλα. Το WiiConnect24 για όσους δεν γνωρίζουν είναι μια τεχνολογία του Wii που είναι μόνιμα συνδεμένο στο internet ακόμα και όταν είναι κλειστή η κονσόλα. Έτσι για παράδειγμα μπορεί την επόμενη μέρα που θα ξυπνήσεις να δεις να έχει κατεβάσει ένα update για ένα παιχνίδι ή κάποιο memo,mail από κάποιο φίλο σου.

Comments (20)

« 1 [2] Show All

ispofacto

Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο; Άντε καλά! Τίποτα το ιδιαίτερο δηλαδή ψιλοπράγματα. Άποψη σου. Η δικιά μου διαφέρει.
Θα πω το εξής. Το tennis γενικά μου είναι αδιάφορο άθλημα. Πόσο μάλλον το να το παίξω ηλεκτρονικά. Γνωρίζω ότι έχουν βγει πολύ καλά tennis simulators που έχουν πολύ καλές κριτικές αλλά δεν με συγκινούν, ούτε θα μου άρεσαν να τα παίξω ποτέ, τα βρίσκω βαρετά όπως πια βρίσκω και τα shoot em up.
Όταν έπαιξα όμως το wii tennis απλά κόλλησα. Είναι κάτι πολύ διαφορετικό πρωτότυπο φρέσκο. Δεν μου φαίνεται καθόλου βαρετό gameplay Και απλά έχω κολλήσει και παίζω με τις ώρες. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Aκριβώς όλα τα παλιά καλά adventures ήταν καλά λόγω του διαφορετικού gameplay. δεν έβγαιναν Monkey island 2007 κάθε χρόνο. Εσύ αυθαιρετείς μόνο σου τώρα ,δε μίλησα πιο πάνω για controller μόνο ,μίλησα για GAMEPLAY γενικα. Έχουν διαφορετικό πιο πρωτότυπο αρκετά από αυτά. π.χ. Sadness.

Μη τη σχολιάζεις τη φράση μου, το είπα όμως και πιο πάνω. ειναι ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. Θα μου επιβάλλεις τη γνώμη σου ή θα κρίνεις μια άποψη μου για ένα παιχνίδι που δεν με συγκινεί ότι είναι λανθασμένη επειδή δεν συμφωνώ με τη δικιά σου; Έλεος.
Τέσπα τι οφελεί τώρα να μιλάμε μέσω comments εμείς οι δύο δεν καταλαβαίνω. Τα έχουμε πει από κοντά. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε απόψεις από τα comments. Άσε λοιπόν να μιλήσω με άλλους που κάνουν comments.

December 5th, 2006 at 11:38 pm

Petrakeas

Ξέρω τη γνώμη σου αλλά η διατύπωση: ”το Gears of war δεν προσφέρει κάτι καινοτομικό σε σχέση με τα άλλα shoot em up της αγοράς” δεν είναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ τοποθέτηση.Εσύ θεωρείς ότι δεν έχει την καινοτομία που ίσως να έχουν τα wii games. ΔΕΚΤΟ. Αλλά ΔΕΝ μπορείς να το εκφράσεις έτσι.Δε μπορείς να πεις ότι δεν προσφέρει κάτι καινούριο. Καταλαβαίνεις τι λέω;

Δεν είπα ότι το wii-mote δεν είναι τίποτα ιδαίτερο. Ελληνικά ξέρεις. Είπα τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Εννοούσα (μάλλον παρεξήγησες) ότι η πρωτοτυπία στο gameplay του wii πηγάζει ΚΥΡΙΩΣ από το wii-mote, με μικρό ή μεγάλο πλεονέκτημα. Αλλά το gameplay δεν είναι συνάρτηση μόνο του controller και εκεί έβαλα το επιχείρημά μου με τα adventures.

Όλα τα άλλα που λες περί αυθαιρεσία κ γνώμες δε κατάλαβα πού τα στηρίζεις κ πώς καταλήγεις εκεί. Δεν κρίνω τη γνώμη σου πουθενά ούτε σου επιβάλω κάτι…

December 6th, 2006 at 12:08 am

stelabouras

Dudes χαλαρώστε! No more comments σχετικά με αυτό το θέμα.. Κρατάω αυτά που ειπώθηκαν για το podcast του Σαββάτου που προμηνύεται…εκρηκτικό!

December 6th, 2006 at 12:21 am

ispofacto

Αφού για μένα ΔΕΝ προσφέρει τίποτα καινούριο πως θες να το εκφράσω; Αυτή είναι η άποψη μου. Επειδή διαφωνείς κάθετα αυτό είναι άλλο θέμα.

Άποψη σου ότι η πρωτοτυπία στο gameplay πηγάζει κυρίως από το wii-mote. ΔΕΝ συμφωνώ. Πιστεύω απλά ότι το κάνει ακόμα καλύτερο το gameplay to wii-mote.

Όταν τα τελευταία χρόνια δεν έπαιζα παραπάνω από 1-2 παιχνίδια το χρόνο απλά επειδή τα είχα βαρεθεί γενικά τα παιχνίδια ,ότι έβγαινε μου φαινόνταν τα ίδια. και πήρα το DS και απλά είδα επιτέλους διαφορετικό gameplay και άρχισα πάλι να παίζω για μένα αυτό κάτι σημαίνει. Το ίδιο και με το Wii. H Nintendo σε αρκετά παιχνίδια που βγάζει δεν βγάζει απλά sequels με βελτιωμένα γραφικά και ήχο. Έχουν διαφορετικό και καινούριο gameplay.

Το είπα και πιο πάνω ότι δεν είναι μόνο συνάρτηση μόνο του controller το gameplay.

December 6th, 2006 at 12:22 am

thalis

Πήρα και εγώ το wii και έχω πάθει πλάκα.
Ίσως ακούγεται τετριμένο αλλά αυτο το remote είναι απίστευτο.
Μόνο με το wiisports και καλή παρέα μπορείς να περάσεις πολύ καλά.
Άραγε θα τα καταφέρει το wii;
Λογικά μέχρι τις γιορτές θα έχουμε μια πρώιμη απάντηση.
Ρίξτε μια ματιά στις πρώτες μου εντυπώσεις από την κονσόλα
kathimerinopita.blogspot.com

December 6th, 2006 at 1:01 pm

Yulin

kala apo pou to pirate? pou to poulane? thelw ki egw!!!!

December 6th, 2006 at 3:08 pm

ispofacto

Δεν είναι καθόλου τετριμμένο thalis! Άν δεν παίξεις ένα παιχνίδι με αυτό από κοντά ότι και να διαβάσεις σε κριτικές δεν μπορείς να καταάβεις πόσο διαφορετικό gameplay είναι!
Yulin, Ψάξε λίγο στα μαγαζιά της γειτονιάς σου, θα το βρεις λογικά. Απ’ότι ακούω έχει βγει νωριτερά σε πολλά μέρη.

December 6th, 2006 at 6:36 pm

Newslens Podcast Episode 6 at Wiggler

[...] Wii Gameplay vs Other Consoles [wiggler] [...]

December 11th, 2006 at 10:30 am

« 1 [2] Show All

Leave a reply