Google Browser Sync – Συγχρονίστε τους browser σας!

Published by stelabouras in Internet, Software, Tech

google_browser_syncΤο Google Browser Sync είναι μια μικρή-αλλά-θαυματουργή εφαρμογή (Firefox Extension) απο τα Google Labs που με λίγα λόγια σας επιτρέπει να συγχρονίσετε τα στοιχεία του browser (tabs,history,cookies,saved passwords) αποθηκεύοντας τις πληροφορίες αυτές στο Google Account!

Αν και η ιδέα δεν είναι καινοτομική (υπάρχουν και άλλα extensions συγχρονισμού), το να παρέχει η ίδια η Google μια τέτοια λύση είναι αρκετά σημαντικό αφού αυτά τα 2+Gb χώρο που έχει ο καθένας σαν..εικονικό drive επιτέλους θα έχουν ουσιαστική χρησιμότητα βελτιώνοντας το browsing experience! 

Comments (4)

Alex
December 6th, 2006 at 3:27 pm

Το χρησιμοποιω εδω και κατι μηνες και πραγματικα μου εχει λυσει τα χερια, αφου χρησιμοποιω αλλο μηχανημα στο γραφειο και αλλο στο σπιτι. Ειχα δοκιμασει και κατι αλλα ff extensions παλιοτερα αλλα τελικα Google is the winner!

PS: Μολις διαπιστωσα οτι το αγγλικο spelling του ff δεν εχει την Google! lol

poromenos
December 6th, 2006 at 4:24 pm

ligo offtopic
iposxethikes video apo to opening tou imac kai genika videos apo imac sto vidcast alla tipota:P

thelume mac images:p

stelabouras
December 6th, 2006 at 4:39 pm

Offtopic? Ε?

Σχετικά με το opening του iMac, το video είναι έτοιμο εδώ και 2 μέρες [σε editing ] αλλά στο rendering εμφανίζονται κάποια προβλήματα σε σχέση με το interlace. Μόλις λυθούν θα το βγάλουμε στον αέρα!
Τελικά το video editing σε Mac δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται!

Optimized Internet Explorer 7 απο την Google at Wiggler
December 16th, 2006 at 2:32 pm

[...] Η Google μετά απο τις προσθήκες / extensions που έχει δημιουργήσει για τον Firefox, αποφάσισε να διαθέσει μια ‘optimized’ έκδοση του Internet Explorer 7 με την σφραγίδα της!Έχοντας λοιπόν αυτή την έκδοση, θα έχετε default search engine το Google και το Google Toolbar παρέα (+ homepage, το personalised Google Page σας..)  [...]