iMac Pr0n Unpacking Video!

Published by stelabouras in General, Videos

Επιτέλους! Το video με το unpacking του νέου iMac έχει ανέβει στο Youtube και είναι διαθέσιμο σε όλους!

Το edit έγινε μέσα απο Windows [σε parallels] και Vegas όχι μόνο λόγω συνήθειας αλλά και γιατί δεν έχω βρεί κάποιον άξιο αντικαταστάτη στο MacOS (που να είναι και easy-to-learn ;) )

Απολαύστε λοιπόν Pr0n Unpacking made by Wiggler!

Comments (9)

poromenos
December 8th, 2006 at 3:04 pm

tromero!
poso to pires?
apo pou?rainbow?systmegraph?

jim_hellas
December 8th, 2006 at 4:47 pm

Ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!

Καλά όλα αυτά για τα Mac που ακούω γύρω μου, αλλά είναι πράγματι εύχρηστα για τον μέσο χρήστη; Δηλαδή έχεις μεγάλη γκάμα προγραμμάτων π.χ. να ακους μουσική, να βλέπεις ταινίες, να τρέχουν υπότιτλοι, να ηχογραφείς, να σερφάρεις, να βλέπεις mails κτλ ή χρειάζεται να ψάξεις πολύ για να τα βρεις. Γιατί π.χ. από την πολύ μικρή εμπειρία (μηδαμινή ακόμη) με Linux είδα ότι μου ήταν δύσκολο να βρω το σωστό πρόγραμμα για να κάνω την δουλειά μου έτσι όπως θέλω… Κ φέρω τα linux ως παράδειγμα μόνο κ μόνο γιατί είμαι windows user τόσα χρόνια κ επομένως Mac και Linux μου φαίνονται το ίδιο alternative…

Διαφώτισε Στελάμπουρα… :)

stelabouras
December 8th, 2006 at 5:13 pm

@poronomenos
rainbow
1 μήνας αναμονή και προκαταβολή το όλο ποσό χωρίς τα extra πριν έρθει το πακέτο…Άσε..κόλαση αλλά άξιζε τον κόπο!

@jim_hellas
Υπάρχει αρκετά μεγάλη γκάμα προγραμμάτων σχεδόν για όλα όσα είπες (άλλωστε είμαι κάπως νέος στην πλατφόρμα) αλλά καμία σχέση με κάποια linux distro! Way better σε User Experience και σε προγράμματα. Φυσικά αν κάτι δεν το βρίσκεις, και δεν είναι game -που εκεί θες bootcamp-, μπορείς να βάλεις το καταπληκτικό parallels και να είσαι σε γνώριμο περιβάλλον! Όπως δηλαδή έκανα το edit του παραπάνω video!

Flareman
December 8th, 2006 at 5:55 pm

Είναι απίστευτα μηχανάκια, έχεις ό,τι χρειαστείς, από προγράμματα υπάρχουν παπάδες, από ταχύτητα και σταθερότητα πετάνε, από ευχρηστία δίνουν μαθήματα, από εργονομία αξεπέραστα, από εξοπλισμό όλα φουλ στάνταρ (:P) – το μόνο που ψιλοχωλαίνουν τα Mac είναι στα παιχνίδια. Εκεί βολεύεσαι με δύο τρόπους: ή παίζεις παιχνίδια σε εξομοίωση (ScummVM, GBA, N64, SNES κλπ), ή τα λίγα native που υπάρχουν (AoE, UT2004, Sims 2, Quake 4, WoW, Warcraft 3, NWN και διάφορα άλλα), ή το καλύτερο: κόβεις εκεί πέρα 30 GB σκληρό ξέρω γω, τον κάνεις Boot Camp drive, του κοτσάρεις τα XP και μπουτάρεις σε native Windows αν θες να παίξεις κάνα παιχνιδάκι.

Ανεπιφύλακτα Μακ! Αν ήταν λίγο καλύτερη και η υποστήριξη τι καλά που θα ‘τανε…

Petrakeas
December 8th, 2006 at 8:41 pm

Flareman ωραία τα λες για το μέσο user. Ωστόσο ξεχνας κ μια κατηγορία users: αυτούς που ασχολούνται επαγγελματικά με υπλογιστές και δεν εννοώ office ή γραφίστες .πχ εγώ λόγω σχολής χρειάζομαι προγράμματα που είτε δεν υπάρχουν για macOS είτε είναι πολύ λίγα. Συγκεκριμένα χρησιμοποιώ προγράμματα που έχουν να κάνουν με επικοινωνία με custom hardware,assemblers, σχεδιασμό κυκλωμάτων κλπ
Βέβαια για αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει το parallels, αλλά θα συζητήσουμε το θέμα εκτενέστερα στο vidcast

Dimitris
December 9th, 2006 at 4:24 pm

Μεγειές! Και εγώ έχω ψηθεί να χτυπήσω ένα 24άρι όμως. Απλά το σκέφτομαι ακόμα λόγω χρημάτων.

Όταν τρέχεις Windows native έχεις μείωση στην απόδοση; Έχεις αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα σε win ή είναι σαν να τα τρέχεις σε ένα αντίστοιχο PC?

Ionas
December 9th, 2006 at 8:22 pm

Όταν τρέχεις Windows native έχεις μείωση στην απόδοση; Έχεις αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα σε win ή είναι σαν να τα τρέχεις σε ένα αντίστοιχο PC?

Άμα ήταν ίδιο με “αντίστοιχο” PC (δεν υπάρχει βέβαια direct-equivalent, τα Mac είναι δικιά τους κατηγορία) τότε θα είχαμε όλοι Mac.

Πριν ξεκινήσει το flame (που είσαι kcorax?) να δηλώσω οτί είμαι εξίσου fan των mac όσο και τον PC. Μάλιστα σκέφτομαι να πάρω ένα φορητό Mac μετά τα χριστούγεννα, όταν θα αρχίσω να ταξιδεύω.

Dimitris
December 12th, 2006 at 9:58 pm

Ναι το ξέρω ότι δεν είναι το ίδιο αλλά θα ήθελα να μάθω τυχόν προβλήματα που έχει συναντήσει ή αν έχεις παρατηρήσει μειωμένη απόδοση. Το Mac mini που έχω είναι μία χαρά αλλά υστερεί πολύ σε ισχύ για αυτό και λέω να πάρω imac. Απλά θέλω να ξέρω αν όταν αποφασίζω να τρέχω win θα έχω κάποια “προβλήματα”.

Blogs: Gonzo - pestaola.gr
January 29th, 2007 at 7:09 pm

[...] gonzo iMac. [...]