Assasin’s Creed : Το απόλυτο stealth game?

Published by stelabouras in Consoles, Gaming, Videos

assasins-creed 

Το Assasin’s Creed (που θα κυκλοφορήσει τόσο για PS3, Xbox360 και PC) απο την Ubisoft, αποδίδει με εκπληκτική λεπτομέρεια την περίοδο των σταυροφοριών δίνοντας την δυνατότητα στον παίκτη να χειριστεί έναν master assasin με αποστολές στην Ιερουσαλήμ, Acre και Δαμασκό του 1191 (3η σταυροφορία).

Τα trailers και gameplay videos του παιχνιδιού είναι εκπληκτικά (φοβερό το blending που μπορεί να κάνει ο χαρακτήρας με το πλήθος ώστε να περάσει απαρατήρητος) και το όλο feeling θυμίζει αρκετά Prince of Persia δικαιολογημένα, αφού το έχει αναλάβει η ίδια ομάδα! Δεν βλέπω την ώρα να το δοκιμάσω στο Xbox!

Comments (6)

Spyros
December 21st, 2006 at 6:11 pm

οντως φαίνεται με βελτιωμένο Prince of Persia. βέβαια το remake που είχε βγεί πρόσφατα δεν μπορώ να πω οτι με καθήλωσε οπως το αυθεντικό. δεν λέω ωραίο να έχεις βελτιωμένα γραφικά, ήχο κτλ αλλά το breakthrough γίνεται οταν κάνεις καινούργιο gameplay και το παρόν παιχνίδι μου φαίνεται να ακολουθεί την περπατημένη των 90% των video games

Petrakeas
December 21st, 2006 at 6:22 pm

Spyro μάλλον δεν έχεισ ενημερωθεί σωστά για το Assasin’s Creed . To παιχνίδι έχει από τους πιο καινοτομικούς χειρισμούς παιχνιδιών ever. Συγκεκριμένα κάθε πλήκτρο (τετράγωνο,τρίγωνο,κύκλος κλπ) αντισοιχεί σε ένα τμήμα του ανθρώπινου σώματος.
Έτσι πατώντας τετράγωνο κ κάποια άλλα πλήκτρα κάνεις μία από τις διάφορες κινήσεις για το κεφάλι. Έχει περίπου 800 κινήσεις!

DoJi
February 6th, 2007 at 9:00 pm

Κάτι σαν το hitman του μεσαϊωνα?

My Xbox 360 expected Games at Wiggler
April 11th, 2007 at 3:46 pm

[...] δολοπλοκίες και δολοφονίες. Παίρνετε τον ρόλο ενός μυστήριου μέλους των Assasins και προσπαθείτε να την βγάλετε [...]

Stavros
March 16th, 2008 at 6:07 pm

re mporei kaneis na mou pei sto teleftaio memory block…meta pou skotoneis ton al mualim ti ginetai giati ta exasa??????

Stavros
March 16th, 2008 at 6:19 pm

ΡΕ ΕΙΜΑΙ 13 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΑΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΟΤΑΩ!!!!!