Gran Turismo HD Concept VS Forza 2 VS Project Gotham Racing 3

Published by ispofacto in Consoles, Gaming

Gran_Turismo_HD 

Αν έχει τέτοια γραφικά ένα concept δεν μπορώ καν να φανταστώ τι γραφικά θα έχει το Gran Turismo 5. Ελπίζω όμως εκτός από τα γραφικά να έχει και την ανάλογη βελτίωση στο gameplay. Anyway, στο παρακάτω forum ένας χρήστης έχει βάλει φωτογραφίες από τα Gran Turismo HD Concept, Forza 2 και Project Gotham Racing 3.

Αν και οι φωτογραφίες από το Gran Turismo είναι από φωτογραφία πάνω από τηλεόραση δείχνουν πολύ καλύτερες από το Forza 2 και το Gotham Racing. Σίγουρα το Forza όμως έχει περιθώρια βελτίωσης μιας και δεν έχει βγει ακόμα. Όμως το Project Gotham Racing 3 νομίζω ότι έχει χάσει πια τη θέση των καλύτερων γραφικών σε racing παιχίδι. Για του λόγου το αληθές δέστε τις παρακάτω συγκρίσεις με αληθινές φωτογραφίες εδώ, εδώ και εδώ! Κάτι κάνει το 1080p τελικά! Δέστε τώρα μία από το Forza 2… Α! Μην ξεχνάμε και το Wii σαφώς!

Comments (2)

Petrakeas
December 28th, 2006 at 11:44 am

https://img116.imageshack.us/img116/6301/hjs0.jpg
hahaha. Εμένα μου άρεσε του wii!!
Τελικά το PS3 έχει απίστευτα γραφικά! Πωωω! Έπαθα ένα σοκ τώρα. Φανταστείτε δηλδή η καινούρια geforce που έχει περισσότερες δυνατότητες τι έχει να μας δείξει!

NIGGA
October 14th, 2007 at 3:00 pm

TO GRAN TURISMO GAMAEI…….TOUS PIDAEI OLOUS…PAEI PIA TO XBOX360…A KAI I MALAKIA TO WII KAI TO DONITI POU EXEIS GIA XIRISTIRIO …….GIA PERISSOTERA…..

THE NIGGA