Η Forthnet αλλάζει…

Published by stelabouras in Internet

forthnet-logo 

…και πολλοί ήταν αυτοί που έπεσαν να την φάνε! Βασικά ο μεγαλύτερος ντόρος έγινε για το νέο logo της εταιρίας το οποίο δεν αρέσει σε αρκετούς.

Η αλήθεια είναι ότι φέρνει πολύ στο Firefox logo και γενικά είναι του ίδιου concept του ‘εναγκαλιάσματος’ (βλ. παρακάτω) απλά εγώ αυτό που έχω να πώ είναι ότι κάθε αλλαγή γίνεται προς το καλύτερο (θέλω να πιστεύω) και ότι εκτός απο το logo πολλά πρόκειται να αλλάξουν μέσα στο 2007, ελπίζω μέσα σε αυτά να είναι και οι απαράδεκτες ταχύτητες σύνδεσης / προβλήματα με τα πακέτα κ.λ.π. που τόσο μας ταλαιπωρούν τόσο καιρό!

Παραθέτω κομμάτι απο την ανακοίνωση της Forthnet:

Το νέο σήμα της Forthnet, η σφαίρα με τα χρώματα του μπλε, του πράσινου και του πορτοκαλί «αγκαλιάζει» το νέο κόσμο, τον κόσμο της τεχνολογίας, τον κόσμο του broadband, τον κόσμο του αύριο. Με την αέναη κυκλική κίνησή της, συμβολίζει την συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας, των τηλεπικοινωνιών, του σύμπαντος, αλλά και τη διαρκή προσπάθεια των ανθρώπων της εταιρίας για εξέλιξη.

Comments (7)

Petrakeas
January 5th, 2007 at 2:09 am

Αυτό που βγάζει σε μένα το καινούριο logo είναι ότι η forthnet δεν είναι απλά μία εταιρία παροχής internet αλλά πλέον πλήρης λύση για τηλεπικοινωνιακές ανάγκες. Broadband.. Άντε να δούμε και αλλαγές και να μπούμε στο δικό της δίκτυο και να γλιτώσουμε τα dslam του πΟΤΕ

Χ
January 5th, 2007 at 3:47 am

Το logo είναι απαράδεκτο και θυμίζει εκείνο του Monster.com

Uroborus
January 5th, 2007 at 1:39 pm

Ανεξάρτητα από το αν μου αρέσει ή όχι, αξίζει να επισημάνουμε και μία άλλη αλλαγή που δείχνει επίσης ότι η εταιρεία πάει αλλού (και σε marketing επίπεδα και σε ουσιαστικές παροχές). Και αυτό αφορά την αναγραφή του ονόματός της. Το FORTHnet παρέπεμπε στο ITE στην Κρήτη και ήταν σαφώς πιο tech το καινούριο πάλι είναι πιο κοντά στους χρήστες και στη λογική του internet…

Και αυτό δείχνει πράγματα

Babis
February 2nd, 2007 at 1:13 am

Look at this then:
http://www.hegrade.gr/files/identity_172.jpg

Το κλέψανε το λογότυπο από Ρουμανική εταιρία!

http://www.integrine.ro/en/

Uroborus
February 2nd, 2007 at 1:22 am

Αμάν γι αυτό μου τα γράφουνε αυτά τα παλιόπαιδα??? Α πα πα… :-)

Petrakeas
February 2nd, 2007 at 2:07 am

Απίστευτο!!! Μιλάμε για αντιγραφή!! Ή μήπως παίζει καμιά συμφωνία από πίσω;

John Stark
February 2nd, 2007 at 9:50 am

Look here
http://www.grapefruit.ro/clients/htp_medical/identity/en/