Vidcast Episode 7.5

Published by stelabouras in VidCast

Wiggler Vidcast is on! Εν αναμονή του 8ου επεισοδίου του πρώτου ελληνικού vidcast, σας ετοιμάσαμε ένα special episode με το αναλυτικό video review του HTC P3300 προσφορά απο την ACE Hellas!

Direct Download Links

avi.gifLarge Version (mp4) avi.gifIpod Version (mp4)

Στο βίντεο που διατίθεται σε διαφορετικές μορφές ανάλογα με το bandwidth σας παρουσιάζουμε σε βάθος τις GPS και multimedia υπηρεσίες του κινητού και καταλήγουμε στα εξής 3 quotes, ένα απο το καθέναν:

Petrakeas:

"Το πιο ολοκληρομένο pocket pc-κινητό που έχω δει. Αν δε σας ενοχλεί η έλλειψη πληκτρολογίου, τότε το συνιστώ ανεπιφύλακτα"

Stelabouras:

"Ίσως το καλύτερο gadget που έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου. H HTC κατάφερε να χωρέσει μέσα σε μια φαινομενικά μικρή συσκευή τεχνολογίες αιχμής, συγχωνεύοντας τις έννοιες του φορητού media center και του κινητού τηλεφώνου σε κάτι ενιαίο"

Ispofacto:

"Πολύ καλό για business κινητό ή για gadget-freaks. Λίγο ακριβό και επικύνδυνο να το κυκλοφορείς. Περιορισμένες video playback δυνατότητες σαν φορητός media center λόγω έλλειψης ενσωματωμένου χώρου και μη αναπαραγωγής υποτίτλων και όλων των τύπων video out of the box. Γενικά όμως είναι fully-featured για το αγοραστικό κοινό που απευθύνεται."

Shownotes

Μερικά απο τα features του P3300 που αξίζει να σημειωθούν είναι:

  • GPS πλοήγηση
  • TI OMAP 200Mhz (θυσιάζοντας Mhz, προς όφελος της μπαταρίας)
  • Δυνατότητα media streaming μέσω Wifi
  • Παίζει όλα τα αρχεία video
  • Push Email
  • Windows Mobile 2005
  • …και στέλνει και SMS!

Comments (34)

« 1 [2] 3 4 » Show All

HaVai

@Papajohn: Δεν είναι πολύ πάνω από τα 500€ που αναφέρεις … μόνο €549.95

January 29th, 2007 at 4:58 pm

Geitonas

kai kati asxeto. To Golfaki einai GTi ?

January 30th, 2007 at 1:40 am

Petrakeas

@Geitonas: Χαχα! Όχι δεν είναι GTI και δεν είναι πειραγμένο! Μην ακούτε το Στέλιο!

January 30th, 2007 at 2:24 am

In the mind of KCorax :: Δελτίο κατινισμού στο Star :: February :: 2007

[...] Απόσπασμα συζήτησης με τον Stelaboura Ο χρήστης KCorax λέει:ΓΟΥΟΥΟΥΟΥη ζυγούλη xωρίζει το σάκηΟ χρήστης Stelabouras λέει:lolΟ χρήστης  KCorax λέει:και εξωγήινοι τώρακαλά μιλάμε για podδελτίοαν ήταν podcast θα έκανε πάταγοΟ χρήστης Στέλιος Πετράκης λέει:star?Ο χρήστης KCorax λέει:ναιΟ χρήστης Stelabouras λέει:kala re mlkstar vlepeis?…ine aidiaΟ χρήστης KCorax λέει:το έχω απο πίσωγιατί ήθελα δελτίοτώρα που αρχίζουν τα άλλα αλλάζω κιεγώκαλά είναι ασύλληπτoιπαρουσιάζουν σκίτσα σαν αποδείξειςΟ χρήστης Stelabouras λέει:oi eidiseis ine gtpse opoio kanali kai an pasΟ χρήστης KCorax λέει:ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΡ ΣΤΟ ***** ΑΝ ΕΙΔΑΤΕ ΟΥΦΟΟ χρήστης Stelabouras λέει:alla sto star to g*XAXAXXAXXAXAXΟ χρήστης KCorax λέει:ζητάνε μάρτυρεςδεν το πιστεύωέχω μουδιάσειΟ χρήστης Stelabouras λέει:xaxxxaxaxaax plaka kaneisOMGevala ligo tora..to esr pou sto diaolo ine?Ο χρήστης KCorax λέει:τι να κάνει να το ανακυρήξει μη δελτίο ;η ΕΣΗΕΑ που είναι στο συγκεκριμένοΟ χρήστης Stelabouras λέει:paparies..Ο χρήστης KCorax λέει:DES STAR TWRAΤΩΡΑΤΩΡΑΟ χρήστης Stelabouras λέει:to kinitos odigos?Ο χρήστης KCorax λέει:gpsΔ-Ε-Ν Τ-Ο Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-ΩΟ χρήστης Stelabouras λέει:xaaxaxaxxaaΟ χρήστης KCorax λέει:“με το κινητό θα μπρούμε να εντοπίζουμε και το στίγμα του συνομιλητή μας”Ο χρήστης Stelabouras λέει:AXAXAXAXAXAXAXΟ χρήστης KCorax λέει:“δλδ πιστεύεις οτι θα το δούμε αυτό στο μέλλον ; “Ο χρήστης Stelabouras λέει:poion rotouse ides?Ο χρήστης KCorax λέει:έχουν το htcΟ χρήστης Stelabouras λέει:ton ipalliloOMGTO HTCΟ χρήστης KCorax λέει:κάνουν το ίδιο πράγμα που κάνατε και εσείςΟ χρήστης Stelabouras λέει:HTC8A TOUS G* TO SPITIΟ χρήστης KCorax λέει:πόσο χαμηλά θα πέσουν ;όχι τίποτε άλλο, το δεύτερο κομμάτι του ρεπορτάζ ήταν carbon αντίγραφό σαςΟ χρήστης Stelabouras λέει:heeheheles na vlepoun wiggler vidcast? Ο χρήστης KCorax λέει:μην αυτοκολακεύεσαι Τώρα που το σκέπτομαι έπρεπε να αφήσω το τηλέφωνο για όσους θέλουν να τους πάρουν και να τους βρίσουν. Comments » [...]

February 1st, 2007 at 10:55 pm

diafanos

Παιδιά, any chance να κάνετε ένα demo του pipes.yahoo.com στο 8; consider it – ειναι powerful

February 8th, 2007 at 12:59 pm

stelabouras

diafanos ετοιμάζουμε post για την νέα υπηρεσία της Yahoo, το θέμα είναι ότι για το όγδοο επεισόδιο δεν προλαβαίνουμε να βάλουμε το θέμα που λές καθώς θα κυκλοφορήσει μάλλον αύριο οπότε θα το κοιτάξουμε για το μέλλον ;)

February 8th, 2007 at 1:07 pm

Wiggler Vidcast Episode 8 at Wiggler

[...] HTC P3300 Review (κομμένη έκδοση, την ολοκληρωμένη μπορείτε να την βρείτε στο episode 7.5). [...]

February 10th, 2007 at 1:38 pm

! - pestaola.gr

[...] , Toyota Auris HTC P3300 [ ]. [...]

April 12th, 2007 at 10:43 am

Simos

Να προσθέσω εδώ ότι δεν έχει φορτιστή αυτοκινήτου το πακέτο και αν πάτε στο Πλαίσιο να τον αγοράσετε θα πληρώσετε 30ευρώ. ΠΟΣΑ?! Αφήστε τραγωδία! Όχι μάλλον, ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Κ Λ Ε Ψ Ι Α ! Βέβαια ποιος μας κλέβει η Ace Hellas ή το ΠΛΑΙΣΙΟ! Ντομάτες και στους δύο… Α! Επίσης πλήρωσα βάση αυτοκινήτου και κάρτα μνήμης. Άλλα 50 ευρώ! Ολέ από παντού τα τρώνε! Να υπολογίσετε λοιπόν άλλα 80 ευρώ για ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ αξεσουάρ… Ρε ντροπή!

April 16th, 2007 at 11:46 pm

« 1 [2] 3 4 » Show All

Leave a reply