Rejected Wii Game Concepts

Published by ispofacto in Consoles, Gaming, Videos

nintendo_wii 

Χωρίς αμφιβολία, ο controller του Wii μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τύπους παιχνιδιών. Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι στο μελλον μπορεί να δούμε κάποιες τελείως τρελές υλοποιήσεις. Η φαντασία των προγραμματιστών θα είναι μόνο το …όριο!

Κάποιες υλοποιήσεις όσο και να θέλουν ορισμένοι όμως (π.χ. Lula Wii) δεν νομίζω να τις δούμε στο προσεχώς μέλλον. Το παρακάτω βίντεο λοιπόν έχει μαζέψει κάποιες φανταστικές εφαρμογές του χειρηστητίου του Wii με αρκετή πλάκα θα μπορούσα να πω! Δείτε το λοιπόν!


Comments (5)

giannis
February 4th, 2007 at 3:52 am

Δοκιμάστε να κολλήσετε το ασύρματο χειριστήριο του Wii σας σε μια πραγματική ρακέτα τένις! Θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα. Το παιχνίδι γίνεται πραγματικά ρεαλιστικό. Προσοχή μόνο μην κάνετε κάποια ζημιά στο σπίτι γιατί το παιχνίδι με πραγματική ρακέτα χρειάζεται περισσότερο χώρο από ότι το απλό παιχνίδι με το χειριστήριο του Wii.

Τέλος αξίζει να αναφέρω πως μετά από αυτό οι δυνατότητες είναι τεράστιες. Γιατί να μην παίξετε και το golf με ένα πραγματικό μπαστούνι τοποθετώντας το χειριστήριο του Wii επάνω του; Εδώ βέβαια μας ενδιαφέρει το τένις.

Από το http://www.yourgame.gr

ispofacto
February 5th, 2007 at 1:20 am

Υπάρχει ήδη ειδική ρακέτα accessory που μπαίνει το χειρηστήριο του Wii.

Giorgos
February 8th, 2007 at 6:05 am

Ειναι καταπληκτικό! Μοιαζει να είναι πραγματικό, χωρίς κόπο και πολύ τρέξιμο. Είναι το καλύτερο για τις κρύες και βροχερές νύχτες του χειμώνα!

Oscar
March 14th, 2007 at 4:02 am

Bad news 2

Andrea
March 14th, 2007 at 2:29 pm

ERR s