The Witcher & S.T.A.L.K.E.R επιτέλους στην αγορά?

Published by stelabouras in Gaming

the-witcher-game 

Μέσα σε μια μέρα ανακοινώθηκαν, ή καλύτερα επιβεβαιώθηκαν, οι κυκλοφορίες 2 αρκετά highly αναμενώμενων games, το The Witcher απο την Atari και το (at last) S.T.A.L.K.E.R.

Το The Witcher πρόκειται για ένα RPG βασισμένο σε μια βελτιωμένη έκδοση της μηχανής γραφικών του Neverwinter Nights 2, που εξιστορείται τον μύθο ενός monster hunter και είναι εμπνευσμένο απο το ομόνυμο βιβλίο του Andrzej Sapkowski που έχει γίνει ταινία / σειρά / pen & paper RPG και λογικά έτσι όπως πάει θα το δούμε και σε λαμπάδες!

Το δεύτερο, που το έχουμε αναλύσει και στο παρελθόν, αποτελεί έναν πολλά υποσχόμενο τίτλο (εδώ και 3-4 χρόνια που ετοιμάζεται) και απο ότι φαίνεται, σύμφωνα με το IGN και το Eurogamer που μπόρεσαν να παίξουν με μία τελευταία build του S.T.A.L.K.E.R., άξιζε η αναμονή αφού η τεχνητή νοημοσύνη και το καινοτομικό gameplay είναι τα μεγαλύτερα όπλα του. Χαρακτηριστικά το IGN αναφέρει:

When a game is delayed as long as S.T.A.L.K.E.R., it means one of two things. It’s either going to be a god-awful mess, looking three years out-of-date by the time it arrives, or it’s going to be so good that it deserved every stretched year of development time. After playing the latest preview code of S.T.A.L.K.E.R., we’re happy to report that it’s probably a case of the latter.