Πόσο έξυπνοι είναι οι Αμερικάνοι?

Published by stelabouras in Videos

american 

“Πολλοί μπορεί να πιστεύουν ότι οι Αμερικάνοι είναι -κατά κοινή ομολογία- χαζοί” Κάπως έτσι αρχίζει το video που μπορείτε να δείτε!

Η εξήγηση? Στο ρεπορτάζ ενός μεγάλου αμερικάνικου καναλιού. Απλά δείτε τις απαντήσεις των ανθρώπων και θα καταλάβετε! Φυσικά κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει και στην Ελλάδα, αλλά δεν περίμενα ποτέ κανείς να απαντήσει ότι στην Γαλλία υπάρχουν 10 πύργοι του Eiffel!

No comment…το video μιλάει απο μόνο του!

Comments (7)

greek history x
February 16th, 2007 at 6:10 pm

Φυσικά και κάτι τέτοιο ΔΕΝ θα μπορούσε να γίνει στην Ελλάδα. Δεν νομίζω κανένας Έλληνας ή Ιταλός ή Ισπανός να μην μπορούσε να σου απαντήσει πόσες πλευρές έχει ένα τρίγωνο!!!
Έδω τα Αμερικανάκια δεν μπορούσαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις απλής λογικής όπως tri-angle που το λέει η ίδια η λέξη. Ή μήπως υπάρχει περίπτωση να ρωτήσεις Έλληνα μια χώρα που να αρχίζει από Ε και να μην σου πει Ελλάδα? Μήπως Ιταλό από Ι και να μην σου πεί Ιταλία?

Δεν το συζητάμε φυσικά για γνώσεις δημοτικού, γεωγραφίας, ορθογραφίας, ιστορίας δημοτικού κλπ κλπ.Ούτε αυτές τις ελάχιστες γνώσεις δεν έχουν. Γενικά ο μέσος όρος τους είναι πραγματικά πολύ χαμηλός

poromenos
February 16th, 2007 at 6:51 pm

-star wars is based on a true story.True or false?
-True

jim_hellas
February 16th, 2007 at 8:09 pm

Από Γεωγραφία σκίζουν πάντως… Και εγώ δεν είχα καταλάβει πόση διαφορά έχει η Βόρεια από την Νότιο Κορέα! :P

Αν και φαντάζομαι ότι δεν απάντησαν όλοι έτσι και ότι αυτές ήταν οι πιο τρανταχτές περιπτώσεις ηλιθίων (σαν πολλοί δεν ήταν;), ωστόσο πιστεύω πραγματικά ότι απλά δεν τους μαθαίνουν να έχουν πρόσβαση σε γνώση/ειδήσεις κτλ. Δυστυχώς είναι αλήθεια πως ο κόσμος εκεί είναι πλήρως ελεγχόμενος από τα ΜΜΕ….

Με τρομάζει το γεγονός πως άτομα που απλά δεν μπορούν να σκεφτούν λογικά και είναι έρμαια του κάθε τυχάρπαστου, ψηφίζουν για τον επόμενο πλανητάρχη…

Η ανοησία τελικά θα καταστρέψει τον κόσμο τούτο…

Άγγελος
February 17th, 2007 at 2:16 am

Έλεος ρε παιδιά… Μόνο στημένα θα μπορούσαν να είναι τέτοιες απαντήσεις…

libertarian
February 17th, 2007 at 4:37 am

“Φυσικά και κάτι τέτοιο ΔΕΝ θα μπορούσε να γίνει στην Ελλάδα. Δεν νομίζω κανένας Έλληνας ή Ιταλός ή Ισπανός να μην μπορούσε να σου απαντήσει πόσες πλευρές έχει ένα τρίγωνο!!!”

Ποιός είναι ο αριθμός του 100 για να το καλέσω; Σου θυμίζει κάτι; :) Παρόμοια εκπομπή είχα δει παλιά σε ένα ελληνικό κανάλι και θυμάμαι που ρωτούσαν περαστικούς -Αθήνα, και Θεσσαλονίκη μου φαίνεται- ποια είναι τα σύνορα της Ελλάδας και πετούσαν κάτι άκυρα εντελώς… ποιος ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος και κάτι τέτοια. Αδαείς υπάρχουν σε όλες τις χώρες (για την δική μας απλά βάλτε Ανίτα Πάνια για ένα δείγμα) . Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν 300 εκατομμύρια άτομα, δεν είναι δύσκολο να φτιάξεις μια τέτοια εκπομπή. Επίσης και ένας όχι και τόσο ordinary man μπορεί να πετάξει πατάτες αν τον κάνουν στα ξαφνικά στον δρόμο ερωτήσεις. Το βιντεάκι πάντως έχει πολύ φάση ;)

RooF
February 18th, 2007 at 1:47 am

Ειναι πολυ βαρβατο για να το πιστεψω. Εκτος και αν βρηκαν ολα τα παρατραγουδα των ΗΠΑ μαζεμενα…

lingas
February 19th, 2007 at 11:56 pm

Και δεν είναι ‘ρεπορτάζ ενός μεγάλου αμερικάνικου καναλιού’…
Αυτραλέζικη σατιρική εκπομπή ήταν το CNNNN …http://www.imdb.com/title/tt0350396/