Τάμτα, Σαρμπέλ ή Δάντης;

Published by Petrakeas in Music

eurovision2007-1024_7681 

Του Δάντη είναι πολύ καλό για ραδιόφωνο! Κάνει γερό χαβαλέ δε λέω.. Αλλά δεν είναι κάτι που θα αρέσει πολύ στη Eurovision. Ένα δυνατό χαρτί του είναι το ότι δεν ξεχνιέται εύκολα λόγω των στίχων και επειδή θα έχε πολύ καλό χορευτικό με εκπλήξεις..
Του Σαρμπέλ από την άλλη δε λέει κάτι ιδιαίτερο. Μπορεί βέβαια να το υποστηρίξει με τις χορευτικές του ικανότητες αλλά μέχρι εκεί. Είναι πολύ συνηθισμένο το άκουσμά του.

Η Τάμτα νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή, γιατί το τραγούδι είναι χαρακτηριστικό. Είναι μεν μπαλάντα και μπορεί ο φετινός διαγωνισμός να θέλει μια δυνατή μπαλάντα. Η χροιά του κομματιού θυμίζει βαλκανικά κομμάτια και η μελωδία είναι αρκετά καλή, χωρίς να είναι κάτι το φοβερό.

Οπότε είμαι ανάμεσα σε Τάμτα και Δάντη και κλίνω προς Τάμτα, εκτός κι αν το”μυστικό” χορευτικό που λέει ο Δάντης είναι πολύ καλό .Ωστόσο, κανένα από τα κομμάτια δεν πάει για σημαντική διάκριση όπως το βλέπω.. Περιμένω από Κύπρο και Κοργιαλά! Εσείς πιο κομμάτι πιστεύετε ότι είναι καλύτερο για το διαγωνισμό; Τα video clips μπορείτε να δείτε εδώ.

Comments (4)

Eurovision 2007: Comme ci comme ca για Κύπρο at Wiggler

[...] μπορείτε να δείτε το videoclip , ενώ εδώ τα 3 υποψήφια της ελληνικής [...]

February 24th, 2007 at 1:55 pm

bill

einai ola aparadekta!!!!!tha patosoume

February 28th, 2007 at 10:28 pm

Γεια σου Μαρία!! Τα λέμε στο Ελσίνκι! at Wiggler

[...] από τους 3 υποψήφιους προκρίθηκε ο Σαρμπέλ με το “Γεια σου Μαρία” για [...]

March 1st, 2007 at 1:27 pm

Latina!

Σιγά βρε παιδια,μια χαρά ηταν τα τραγουδάκια.Ολη η Ευρώπη για να γελάει την εχει τη Eurovision! Εμείς το καναμε εθνικο ζήτημα ισαξιο του Μακεδονικου αγώνα! ΕΛΕΟΣ!

March 9th, 2007 at 12:05 pm

Leave a reply