300 The game – Γιατί είναι τόσο χάλια?

Published by stelabouras in Cinema, Consoles, Gaming, Videos

300-the-game-psp 

Το 300 : March to Glory πρόκειται για την μεταφορά της ταινίας που τόσο πολύ αναμένεται, στο PSP και η πρώτη εντύπωση βλέποντας τα screenshots του παιχνιδιού είναι “Μα καλά…γιατί είναι τόσο χάλια?”.

Το trailer αποδεικνύει την προχειρότητα της δουλειάς, τουλάχιστον στα γραφικά (γιατί από gameplay δεν περιμένω κάτι καινοτομικό) που ακόμη και για τις δυνατότητες της φορητής κονσόλας της Sony μπορούν να χαρακτηριστούν επιεικώς άθλια!

Ίσως και οι ίδιοι οι δημιουργοί να το έχουν καταλάβει, για αυτό και το μισό trailer του παιχνιδιού είναι γεμάτο από σκηνές της ταινίας! Γιατί Sony και καλά πρέπει να βγάζουν μεταφορές ταινιών σε κονσόλες όταν δεν τραβάει το πράγμα? Χαλάει και το image της ταινίας έτσι…

Comments (8)

madphysics
March 3rd, 2007 at 4:52 pm

Ξενέρωσα τρομερά!Είπα θα διαβάσω το comic,θα δώ την ταινία,θα κατεβάσω το soundtrack και θα παίξω το παιχνίδι αλλά αυτά δεν είναι γραφικά 2007.Έφαγα τρελή ξενέρα!!!

defag
March 25th, 2007 at 11:35 pm

για τον πέτσο φαίνεται.

Bastardkiller
April 3rd, 2007 at 8:25 pm

Eleos Hmarton TI ELEINA TRISATHLIA GRAFIKA krima gt i tainia einai teleia

entro
April 22nd, 2007 at 9:22 pm

Εγώ έχω ξενερώσει και με τον frank miller πάντως.
Διάβασα σε ένα άρθρο ότι είναι υπέρ της εισβολής στο Ιρακ, και τα χώνει κιόλας στον Μπους που δεν έχουν μπει ακόμα στον Ιραν!!!!
Κρίμα γιατί τον είχα πολύ ψηλά τον παλιο-καραγκιόζη.

tompiskas
April 25th, 2007 at 5:31 pm

Η ταινια ωραια αλλα το παιχνιδι απο το βιντεο που ειδα εινα …..αποτυχεια

kopa
May 8th, 2007 at 2:54 pm

den einai toso xalia ta grafika sto psp. edo to vlepete se megali othoni, fantastite ta sto psp. ego pantos to agorasa kai to termatisa. den einai gia 2007 ta grafika alla einai poli kalitera apo oti fenonte sto trailer.

lolos17
May 29th, 2007 at 4:24 pm

kserete an tha vgei auto to paixnidi sto playstation 2?

pffff
November 20th, 2007 at 9:51 pm

Kala auti i tainia einai i megaluteri paparia Ever.. aporw ti sas arese.. kai mi mou peite gia patriwtismous k malakies giati einai ntropi na parousiazontai etsi ta gegonota.. ante kai twra as elpisete na ftia3ei tin ekstrateia tou M.Ale3androu kai na valoun kai e3wgiinous mesa! Etsi gia na apodeiksoume oi Ellinares oti o M.Ale3andros palepse enantion kai teratwn!

Eleos.. peftei to epipedo mas