Γεια σου Μαρία!! Τα λέμε στο Ελσίνκι!

Published by Petrakeas in Music, Videos

sarbel_eurovision 

Τελικά από τους 3 υποψήφιους προκρίθηκε ο Σαρμπέλ με το “Γεια σου Μαρία” για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2007! Πρέπει να πω ότι και τα 3 κομμάτια ήταν αρκετά εντυπωσιακά με το χορευτικό τους, αλλά όχι και φοβερά. Εντύπωση μου έκανε το χορευτικό στο “Γεια σου Μαρία” και το “no Madonna”.. Οι χορεύτριες ήταν φοβερές!!

Συγκεκριμένα στο “Γεια σου Μαρία” το χορευτικό ήταν πολύ καλό και βέβαια οι 4 καλλίγραμμες χορεύτριες με το αποκαλυπτικό ντύσιμο ήταν όλα τα λεφτά.. Και για να μη φωνάζουν οι αναγνώστριες θα συμπληρώσω ότι και ο Σαρμπέλ καλός ήταν σε χορό αλλά και ερμηνεία. Δεν είναι εύκολο να χτυπιέσαι έτσι στη σκηνή και να πρέπει να τραγουδάς! Επίσης μου άρεσε πολύ η γέφυρα με το μπουζούκι που είχε στυλ από ρεμπέτικο ελληνικό.

Όσο αναφορά την Τάμτα μου φάνηκε ότι ζορίστηκε κατά την ερμηνεία της και η αναπνοή της ακουγόταν έντονα.. Αλλά είχε και πολύ δύσκολο τραγούδι!

Καλή επιτυχία λοιπόν στο Σαρμπέλ και όλη την ελληνική αποστολή!

Ακολουθεί το βίντεο της ζωντανής εκτέλεσης αλλά και των άλλων 2 κομματιών.

Comments (18)

πρεζα tv
March 1st, 2007 at 1:43 am

Δεν μπορω…Θα το πω.
Ελεος με τη ΜΑΛΑΚΙΑΑΑΑΑ!!!!

kaljo
March 1st, 2007 at 1:59 pm

junkie θα συμφωνησω μαζι σου.ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙ???? Το κανουν επιτηδες αυτο;Υπαρχει εστω ενα τραγουδι που να εχει παει στη eurovision και να ειναι πραγματικα καλο και οχι ακομα ενα synthesized pop τραγουδακι που θα ικανοποιησει τις μαζες και μετα απο ενα περιπου χρονο δεν θυμαται κανενας;Πω πω, το βλεπω απο τωρα: ο καθε γυφτος με φτιαγμενο αμαξι θα γκαζωνει και θα το εχει στο τερμα για να ακουμε το τρομερο τραγουδι του φοβερου και τρομερου ΣΑΡΜΠΕΛ.Εχετε αναρωτηθει γιατι χωρες σαν την αγγλια δεν νικανε ποτε;Γιατι καλιστα θα μπορουσαν να στειλουν εναν Robbie Williams και να μας ξαποστειλουν.Ειναι συμφεροντα.
Αφηνουν τις παρακμιακες χωρες να νικουν , ωστε να λενε ‘γιουπι νικησαμε ,καλα ειμαστε φοβερη χωρα ,ολοκληρη eurovision πηραμε, τωρα θα αναδειχθει ο πολιτισμος μας μεσω του τρομερου αυτου θεσμου΄. Αλλα που να τα σκεφτει αυτα ο μεσος νεοελληνας ,πρεπει πρωτα να φτιαξει την αμαξαρα του (και να βαλει τα τρομερα αυτοκολλητα φλογες που εδωσε το εκαστοτε ηλιθιο περιοδικο με αμαξια και λιγο γυμνο,ετσι για να πουλησει λιγο περισσοτερο βρε αδελφε),και να κατεβασει την καινουρια επιτυχια Βισσης και Βανδης στο κινητο του-realtone βεβαιως βεβαιως.

Petrakeas
March 1st, 2007 at 2:51 pm

kaljo υπάρχουν τραγουδάρες που έχουν πάει στη eurovision και έχουν μείνει και τα ακούμε ακόμα και τώρα. Μη τα ισοπεδώνεις όλα.
Η πλειοψηφία όμως είναι απλά τραγουδάκια με τα οποία περνάς καλά όταν τα ακούς στο αυτοκίνητο, στο club και στην παραλία.
Για παράδειγμα, το περσινό καλοκαίρι το έχω συνδυάσει με το tornero που το έπαιζαν συνέχεια στα beach-bar.
Από την άλλη, ο τρόπος με τον οποίο ως ¨ελληνες βλέπουμε τη Eurovision ίσως είναι υπερβολικός. Συμφωνώ σε αυτό.

Titanas
March 1st, 2007 at 3:11 pm

Το αγγλικό το έχει αλλά δεν ξέρω αν τραγούδησε αυτός. Ακούστηκε πολύ καλά σε σύγκριση με Τάμτα και Δάντη.

Γενικά είναι μια κακή έκδοση του Σάκη.

SPIRTO
March 1st, 2007 at 3:28 pm

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ. ΑΝ ΠΡΙΚΡΙΝΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΣΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΕ CLUB ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ. ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ?

Yassou Maria Eurovision - pestaola.gr
March 1st, 2007 at 4:06 pm

[...] [via] Tags: eurovision, music, pestaola, sarbel, yassou+maria yassoumaria : These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages. [...]

Ελένη
March 1st, 2007 at 7:20 pm

Eμένα προσωσοπικά μου άρεσε πολυ το τραγούδι του Σαρμπέλ και καλά θα κάνετε να σταμάτησετε να το βρίζετε και να το κατακρίνετε γιατί αυτό θα πάει τελικά στην Εurovision θέλετε και οχι και είναι σαν να βρίζετε τη χώρα σας!!!!

manji
March 1st, 2007 at 8:28 pm

Ελένη και Spirto, το να βρίζεις τη μούφα του Σαρμπέλ δεν σημαίνει ότι βρίζεις τη χώρα σου. Αυτό το “καλά θα κάνετε να το σταματήσετε να το βρίζετε…” και τα σχόλια περί μιζέριας δεν τα καταλαβαίνω. Μουσική είναι(λέμε τώρα), και έχουμε δικαίωμα φυσικά να την κρίνουμε. Αλίμονό μας αν δεχόμασταν ομόφωνα όλοι να μας αντιπροσωπεύει μουσικά κάτι τέτοιο σαν χώρα. Έτσι κι αλλιώς για ένα ανούσιο μη αξιοκρατικό ό,τι να’ναι καρναβάλι μιλάμε, μην το κάνουμε και εθνικό ζήτημα(πάλι).
Αν θες να το πας σε εθνικό επίπεδο, δες τη ποιότητα της μουσικής που ακούγεται στη χώρα μας σε σχέση με άλλες χώρες. Εκεί φαίνεται η πραγματική κατάντια και μιζέρια μας(εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων πάντα).

kaljo
March 1st, 2007 at 11:28 pm

Ναι Ελενη μου , οτι πεις, οτι πεις.Απλα σκεψου το λιγο: ανατολιτικο τραγουδι με αγγλικους στιχους (ωπ οχι εχει και το ΄γεια σου Μαρια’ ),ε ενταξει ρε παιδια θα βρισω τον μαλακα τον Σαρμπελ ,θα βρισω και την χωρα μου ,παει και τελειωσε.Τι λογικη ειναι αυτη;Νιωθω πως το iq μου(οσο εχω και εγω ο καημενος ) μειωθηκε κατα 50 ποντους μετα απο αυτο που διαβασα.

kaljo
March 1st, 2007 at 11:31 pm

Εκτος φυσικα αν εισαι το πιο μαματο troll που υπηρξε στην ιστορια του ιντερνετ.Το ελπιζω δλδ.

LEFTERIS....
March 2nd, 2007 at 6:19 pm

Kala ti perimenete apo asxetous gyro apo mousiki eykola kanete kritiki alla einai kalytera nomizo o sarmpel tha ta paei kalytera apo ton danti eleos pia eidame kai i bysi ti ekane ??loipon eyxomaste na paei kala to tragoudi kai as eimaste kai ligo pio prosgiomenoi … naste kala oloi sas

Το video clip του “Γεια σου Μαρία”… at Wiggler
March 10th, 2007 at 5:16 pm

[...] alternative.gr έφτιαξε το video clip του “Γεια σου Μαρία” του Σαρμπέλ όπως θα μπορούσε να είναι! Πραγματικά [...]

κατερινα+μαρια
April 25th, 2007 at 12:52 pm

Προσωπικα μας αρεσει πααααααααρα πολυ το ” Γεια σου Μαρια ” του Σαρμπελ και θα σας παρακαλουσαμε να σταματησετε να το βριζετε ετσι κι αλλιοως δεν μπορειται να αλλαξετε τιποτα αυτο το τραγουδι θα εξπροσωπισει την Ελλαδα και αν το βριζετε σημαινει οτι κατακρινετε την πατριδα σας. Γι αυτο θα ελεγα καλυτερα να τον υποστηριξετε! Εσεις το ψηφησατε, αλλιως πως θα εβγαινε πρωτο; LOVE YOU SARBEL!!!!!!!! ζητω η ΕΛΛΑΔΑ!! ζητω ο ΣΑΡΜΠΕΛ!!!

kalji
April 26th, 2007 at 1:32 pm

παιδια ελεος δηλαδη τι μαλακια πηγαν και βρηκαν τωρα;

elpida
May 2nd, 2007 at 5:23 pm

Εμένα μου αρέσει το τραγούδι του Σαρμπέλ, αλλά πέρα από αυτό θέλω να πω σε όσους το κατακρίνουν ότι δεν είναι σωστό αυτό που κάνουμε εμείς οι Έλληνες κάθε χρόνο. Ψηφίίζουμε, βγάζουμε ένα τραγούδι και μετά το βρίζουμε. Μην ξεχνάμε πως όταν ένα τραγούδι εκπροσωπεί τη χώρα μας πρέπει να το στηρίζουμε είτε μας αρέσει είτε όχι, γιατί έτσι στηρίζουμε τη χώρα μας. Σε άλλους θα αρέσει σε άλλους όχι. Εδώ και την Παπαρίζου ακόμη που ήταν τέλεια και έφερε την πρωτιά στην Ελλάδα, τη μία μέρα κέρδισε και την άλλη έβγαιναν και την κατηγορούσαν. Δε λέω ννα μην κάνουμε την κριτική μας, αυτό δεν είναι σωστό, αλλά εμείς το έχουμε παραξυλώσει. Είμαστε απαράδεκτοι και εξάλλου καμία χώρα δε στέλνει κάθε χρονιά καλά τραγούδια. Το ένα είναι καλό το άλλο όχι. Δεν μπορεί να κερδίζει συνέχεια ο ίδος!!! ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

Eurovision 2007 : The results at Wiggler
May 13th, 2007 at 2:39 pm

[...] το όλο γεγονός. Αντιθέτως θα συγχαρώ τον Sarbel που τα πήγε τόσο καλά και κατάφερε να ανέβει στην 7η θέση ενώ άλλα τραγούδια [...]

xristina
May 14th, 2007 at 3:30 pm

eleossss!!o sarbel oxi mono htan kalos alla teleios!!!opoios akousei to tragoudi ayto se ena club kai den tou kanei ais8hsh na xorepsei tote ftaiei aytos kai oxi to tragoudi!!kai h agglia den exei provlhma na vgei prwth gt etc k alliws den pernaei apo hmitelikous…ta xwnei xontra gia ayton ton diagwnismo!!

harrypotterotrelameni ή crazy about harry
June 12th, 2007 at 9:23 pm

loipon liga logia gia sarbel