Kaneva…Καλύτερο απο το Second Life?

Published by stelabouras in Gaming, Internet, Software, Tech

kaneva3d 

Είχα παρουσιάσει και παλαιότερα το Kaneva, ένα εναλλακτικό community site που διαθέτει 3D client με τους χρήστες του site να έχουν τα δικά τους διαμερίσματα, κοινούς χώρους που μπορούν να συναντηθούν, μαγαζιά κ.τ.λ.

Πρόσφατα πήρα το invitation για το beta testing του client και ομολογώ πως οι εντυπώσεις που μου άφησε ήταν αρκετά καλές! Το πρόγραμμα είναι αρκετά ελαφρύ, μια απλή ADSL σύνδεση είναι αρκετή και τα γραφικά απο ότι μπορείτε να δείτε και από τα screenshots είναι αρκετά συμπαθητικά (ναι το avatar μου είναι στα screenshots)! Γενικότερα μπορώ να πω ότι το Kaneva μου άφησε καλύτερες εντυπώσεις σε σύγκριση με το Second Life (που τα γραφικά του / ο όγκος των δεδομένων είναι ανησυχητικά και αδικαιολόγητα άθλια). Ούτε μια φορά δεν παρουσιάστηκε πρόβλημα σε tearing ή σε λάθος πολύγωνα..

Το interface του Kaneva είναι αρκετά μινιμαλιστικό και διαθέτει quick buttons για όλες τις λειτουργίες (travel, emote, home, preferences) με την κάθε οντότητα-παίκτη να είναι άμεσα συνδεδεμένη με το (myspace-like) kaneva προφίλ του..Δείτε τα screenshots, πιστεύω ότι το Second-Life / Myspace era έχει διάδοχο!

Comments (2)

PS3 Home, η εναλλακτική πραγματικότητα είναι εδώ! at Wiggler
March 11th, 2007 at 12:46 pm

[...] καταπληκτικού PS3 Home! Το όλο σύστημα θυμίζει αρκετά το Kaneva που είχαμε παρουσιάσει πριν κάποιες μέρες, αλλά με πολύ καλύτερα γραφικά, περιεχόμενο και φυσικά [...]

ckorakas
June 8th, 2007 at 11:24 am

Υπάρχει φυσικά και το Active Worlds πολύ προγενέστερο του Second Life και πάνω κάτω ιδιο interface …