Οι 7 αγαπημένες μου ταινίες!

Published by stelabouras in Cinema, Multimedia

cinema 

 Με tag-αρε ο Flareman, οπότε η τρέλα συνεχίζεται!

Οι 7 αγαπημένες μου ταινίες είναι οι εξής:

Αν και ο κύριος Peter Jackson αναγκάστηκε να κόψει αρκετά σημαντικά σημεία της επικής τριλογίας του Tolkien (απολύτως δικαιολογημένα), η ταινία απέδωσε καταπληκτικά το feeling της Middle Earth! Η τριλογία-φαινόμενο είναι από τις λίγες ταινίες που έχω δει τουλάχιστον από 3 φορές!

Τι να πεί κανείς για το Matrix! Αν εξαιρέσω την τρίτη ταινία που δεν μου πολύ-άρεσε (too much fx και όχι τόσο πολύ καλό σενάριο), ο κόσμος του Matrix και τα ερωτήματα που γεννάει είναι μοναδικά, τόσο για την εξέλιξη της τεχνολογίας όσο και για τον κόσμο γύρω μας..

Το outsider της λίστας! To Constantine με συνεπείρε τόσο για την καταπληκτική ηθοποιία (imho) του Keanu Reeves αλλά και για την ιστορία, της συνεχούς μάχης μεταξύ Παραδείσου και Κόλασης, χμμ άντε καλά…και για τα πολύ ωραία effects!

Έπαθα την πλάκα μου με αυτή την ταινία! Τόσο epic feeling μαζεμένο δεν έχω ξανασυναντήσει! Τα υπέροχα εφέ με τις κλασσικές φράσεις και τον ηρωισμό των Σπαρτιατών με έκαναν να αισθανθώ τόσο μέσα στην ταινία όσο καμία άλλη! Frank Miller forever!

Τρελό γέλιο! Και οι 4 ταινίες είναι φοβερές, αρκεί φυσικά να έχετε δει αυτές που σατιρίζει πρώτα! Περιμένω πως και πως το Epic Movie που πρόκειται να έχει ακόμα παραπάνω humor!

Ο φοβερός Leslie Nielsen με έχει κάνει να γελάω για ώρες, τόσο με τις ατάκες του αλλά και με τις εκφράσεις απορίας / άγνοιας που έχει σε τραγικές καταστάσεις!

Στα ελληνικά “Ο Νονός”, τα λόγια είναι περιττά!

Η πιο προφητική ταινία που έχω δει! Ο Jim Carrey στα καλύτερά του και μια ταινία εφιάλτης για όσους έχουν μανία παρακολούθησης!

Σειρά μου να προτείνω και κάποιους άλλους να μπούνε στον χορό! Εμπρός λοιπόν Titana, Mark, Παναγιώτη και Skouma!

Comments (6)

SASABASTA
March 12th, 2007 at 9:27 am

to epic movie exei kiklforisei…mia @#@#@ kai 1/2 einai opws kai ta scary movie…

dilated
March 12th, 2007 at 4:20 pm

Να υποθέσω πως η 8η είναι “Η Αλίκη στο Ναυτικό”; Καλά είσαι σοβαρός; Scary Movie και Constantine? Ήμαρτον!

ispofacto
March 13th, 2007 at 12:58 pm

dilated ,Αν εξαιρέσουμε το Godfather που και μόνο που είναι στην ίδια σούμα με το Scary Movie προσβάλλεται, ο Στέλιος μάλλον εννοούσε καλύτερες ταινίες από άποψη γραφικών και θεάματος, blockbuster δηλαδή με πολλά εφέ και όχι καλύτερες ταινίες γενικά.

stelabouras
March 13th, 2007 at 2:33 pm

Μάλλον δεν έχετε καταλάβει την σημασία του post.
Το “Οι 7 αγαπημένες μου ταινίες” δεν έχει καμία σχέση με το “Οι 7 καλύτερες ταινίες όλων των εποχών, no questions asked”. Έτσι λοιπόν εκφράζοντας καθαρά υποκειμενική άποψη (και όχι μια wannabe cinemafan) παραθέτω αυτές που θεωρώ ότι τις απόλαυσα είτε λόγω humor είτε effects είτε σεναρίου.
Για αυτό λοιπόν και το Constantine και το Scary Movie μπορώ να βάλω δίπλα στον Νονό και να δηλώσω ότι μπορεί ενδεχομένως να μου άρεσαν και περισσότερο από αυτό. (Όχι ποτέ δεν μου άρεσαν ταινίες της Βουγιουκλάκη πάντως…προτιμώ Βέγγο χάχά)

Sugar
March 14th, 2007 at 9:10 pm

Μην ακούς κανένα Στελούκο, άστους να λένε ;)

Συμφωνώ με τα 2/7 σου (LOTR & Godfather), σε λίγο θα γράψω κι εγώ τα δικά μου (γαμώ τα meme σας) :P

Yanna
October 29th, 2007 at 6:25 pm

Το Constantine καλό ήταν, το’χω δει ήδη 2,5 φορές, αλλά όχι να πάει και στην 3η θέση! Πάντως για LotR συμφωνώ. Έχω δει ολόκληρη την τριλογία 8 φορές!