Facade, νέα πνοή στο gaming!

Published by stelabouras in Gaming, Tech, Videos

facade-screenshot 


Facade στα γαλλικά σημαίνει πρόσοψη. Δεν ξέρω τι ακριβώς είχαν στο μυαλό τους οι developers αυτού του interactive drama “game” όταν ήθελαν να βρουν όνομα για αυτό το πείραμα αλλά ένα είναι σίγουρο, η προσπάθεια φαίνεται πολλά υποσχόμενη!

Το πρόγραμμα είναι free και αφού το κατεβάσετε, σας προτείνω να το εγκαταστήσετε σε ένα αρκετά καλό σύστημα, αφού καταναλώνει αρκετή CPU λόγω της προηγμένης τεχνητής νοημοσύνης των ψηφιακών ηθοποιών. Εσείς χειρίζεστε τον φίλο του ζευγαριού που σας καλεί στο διαμέρισμά του μετά από αρκετό καιρό και μπορείτε να κάνετε σχεδόν τα πάντα!

Από το να αλληλεπιδράσετε με το περιβάλλον και με αυτούς μέσω του mouse αλλά και να τους πληκτρολογήσετε ότι θέλετε να τους πείτε και να σας απαντήσουν αναλόγως! Οι εκφράσεις τους είναι μοναδικές, πολύ καλύτερες από οποιονδήποτε άλλο npc (δοκιμάστε να τους προσβάλλεται μια φορά και θα δείτε το ύφος της αμηχανίας) αλλά και οι συζητήσεις που ανοίγουν είναι απολύτως φυσικές (με εντάσεις, καλές στιγμές και αλληλεπίδραση με αντικείμενα) που βάζουν τα γυαλιά σε games που προσπαθούν να το πετύχουν (βλ. Oblivion)!

Δοκιμάστε το Facade! Είναι διαθέσιμο τόσο για Windows όσο και για MacOSX!

Comments (1)

Billy
March 18th, 2007 at 5:07 am

Νεα πνοή απο το 2005!!