Το PS3 μονοπωλεί στο Folding@Home!

Published by stelabouras in Consoles, Internet, Software, Tech

ps31 

Σύμφωνα με τον αναλυτικό πίνακα που υπάρχει στο site του Folding@Home, μίας εφαρμογής που τρέχει ως screensaver χρησιμοποιώντας τον επεξεργαστή (CPU ή GPU) του υπολογιστή όταν αυτός δεν απασχολείται για να αναλύσει δεδομένα που σχετίζονται με την αναδίπλωση των πρωτεϊνών (σκεφτείτε το σαν το Seti@Home της Βιολογίας), το Playstation 3 είναι πρώτο σε προσφορά TFLOPS ανάλυσης για την εφαρμογή.

Ο client του Folding@Home υπάρχει μέσα σε κάθε PS3 με έκδοση firmware 1.6 και πάνω και μπορεί να ανοίξει εύκολα από το menu της κονσόλας. Το καλύτερο πάντως είναι ότι εκτός από την ανάλυση των δεδομένων από τον Cell processor, το PS3 μπορεί να απεικονίσει την όλη διεργασία παράγοντας καταπληκτικές εικόνες!

Από ότι μπορείτε να δείτε στον συγκριτικό πίνακα, η νέα κονσόλα της Sony, αν και δεν έχει αρκετά active/total CPUs σε σχέση με τα Windows machines παράγει 4πλάσια TFLOPS δείχνοντας την δύναμη που κρύβει μέσα της!

Comments (3)

javapapo

ένας ακόμα λόγος…να το πω….
PS3 …α ρε 600 euro γαμώτο

March 26th, 2007 at 10:55 am

CANI

Τι ασυναρτισίες λετε ρε μαλλακες!?Αντι να χερεστε που θα μπορουμε να προσφερουμε σαν gamers κατι…?χμχμχμχμ? :( Τι να σας πω? ντροπή σας…!!! :O!

July 30th, 2007 at 4:03 pm

Leave a reply