Ποια προγράμματα θέλουν update?

Published by stelabouras in Internet, Software, Tech

filehippo 

Αυτή την ερώτηση την κάνω αρκετές φορές όταν έχω καιρό να ελέγξω το versiontracer.com και επειδή η όλη διαδικασία του “ψάξε-βρες-κατέβασε” είναι αρκετά χρονοβόρα, όλο και κάποιο utility πρέπει να υπάρχει που να κάνει το βαρετό κομμάτι για εμάς!

Αυτό είναι το Filehippo, ένα free πρόγραμμα των 100kb που αναλύει ποια προγράμματα έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, ψάχνει τις νέες εκδόσεις, σας ενημερώνει ποια από αυτά χρειάζονται update και αφού επιλέξετε ποια θέλετε εσείς να αναβαθμίσετε, κατεβάζει (yeah δεν σας κάνει redirect για να κάνετε εσείς την δουλειά) το πρόγραμμα αμέσως! Για να εγκαταστήσετε το Filehippo πρέπει να έχετε το .NET Framework 2 το οποίο φυσικά υπάρχει ως direct link από το ίδιο το site!

Να σημειώσω επίσης πως το utility σας ενημερώνει, σε ξεχωριστή κατηγορία και για τις beta εκδόσεις που ίσως κυκλοφορούν για τα προγράμματα που έχετε εγκατεστημένα, εκτός από τις stable!

Comments (3)

KCorax

Προσοχή spyware !
Στο τέλος τα αποτελέσματα παρουσιάζονται σε σελίδα με το domain filehippo. Αυτό σημαίνει οτι σαφώς προωθεί τα στοιχεία σας (ποιός ξέρει πόσα) στους σέρβερ τους.

April 4th, 2007 at 7:21 pm

SPiTFiRE

Πάρα πολύ καλή εφαρμογή. Όλα νοικοκυρεμένα και gg :D

April 5th, 2007 at 4:38 pm

Mac useful proggie: AppFresh at Wiggler

[...] κάποιες μέρες είχα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα για Windows, το FileHippo, που εξέταζε (απομακρυσμένα) ποια από τα προγράμματα [...]

April 23rd, 2007 at 8:24 am

Leave a reply