My Xbox 360 expected Games

Published by stelabouras in Consoles, Gaming, Videos

xbox-360-system 

Παρακάτω ακολουθεί μια λίστα από τα (9) games που περιμένω εναγωνίως για το Xbox360. Μερικά απο αυτά θα βγούν και σε άλλες πλατφόρμες (PS3, PC) ενώ άλλα είναι αποκλειστικοί τίτλοι για την κονσόλα της Microsoft.

Στο post αυτό μπορείτε να βρείτε τα trailers των τίτλων και μια μικρή περιγραφή για τον καθένα.

Η συνέχεια του Fable από την Lionhead που φέρεται να έχει αρκετές αλλαγές, όπως η προσθήκη έξυπνου pet, η απουσία gui και τα υπέροχα γραφικά!

Σταυροφορίες, δολοπλοκίες και δολοφονίες. Παίρνετε τον ρόλο ενός μυστήριου μέλους των Assasins και προσπαθείτε να την βγάλετε καθαρή!

Ο υποβρύχιος κόσμος του Rapture στο Bioshock είναι ίσως ένα από τα πιο ψυχεδελικά σκηνικά που έχω συναντήσει σε game. Must play!

Η νέα δημιουργία της Bioware, καταπληκτικά γραφικά, έξυπνοι διάλογοι και ένα τεράστιο σύμπαν για εξερεύνηση! Το επόμενο βήμα δηλαδή μετά το Knights Of The Old Republic!

Ποτέ δεν προτιμούσα τα turn-based games, αλλά το Lost Odyssey έχει κάτι που με κάνει να αλλάζω γνώμη…Ίσως το ότι είναι…επικό?

  • Alan Wake (Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα)

Η noir / thriller ατμόσφαιρα του Alan Wake, που ξυπνάει μνήμες από το Max Payne και η μηχανή φυσικής του παιχνιδιού που χρησιμοποιείται από τώρα σε benchmarks δείχνει ότι το παιχνίδι είναι ικανό για πολλά!

  • Halo 3 (Μέσα στο 2007)

Το Halo 3 αναμένεται να ευχαριστήσει όλους τους fans που θέλουν την αρχική μαγεία του πρώτου τίτλου της τριλογίας! Είναι γεγονός ότι το Halo 2 απογοήτευσε αρκετούς και απο ότι φαίνεται η Bungie έχει βάλει τα δυνατά της!

Πολλοί περιμένουν το mmorpg που θα είναι ικανό να εκθρονίσει το WoW και από ότι φαίνεται το Age of Conan έχει όλα τα προσόντα. Τέλειο σύστημα μάχης, γραφικά DX10 και ενδιαφέροντα quests!

“Use the force wisely!” μάλλον αυτή την φράση του Yoda άκουσαν και οι δημιουργοί του Star Wars: The Force Unleashed, φτιάχνωντας μια state of the art μηχανή φυσικής που θα χρησιμοποιηθεί και για το επόμενο Indiana Jones game!

  • Fable 2
  • Assasin's Creed
  • Bioshock
  • Mass Effect
  • Lost Odyssey
  • Alan Wake
  • Halo 3
  • Age of Conan : Hyborian Adventures
  • Star Wars : The Force Unleashed

Comments (4)

Ase Re!
April 11th, 2007 at 10:54 pm

Θα προσέθετα και το Grand Theft Auto IV που θα βγει μέσα στο 2007.
http://en.wikipedia.org/wiki/Grand_Theft_Auto_IV

stelabouras
April 12th, 2007 at 8:21 am

Το GTA IV δεν μου είπε και πολλά (the early trailer one), οπότε έχω ακόμη τις επιφυλάξεις μου (αν και η τριλογία μέχρι στιγμής ήταν fun to play)…

thanos
April 16th, 2007 at 7:03 pm

Μήπως ξέρετε αν το HALO 3 θα βγεί για windows XP στο μέλλον;

Must Play Games αυτή την περίοδο at Wiggler
October 2nd, 2007 at 11:57 am

[...] Χωρίς περιστροφές θα προτείνω μια λίστα με must-play games αυτή την περίοδο, που από ότι φαίνεται είναι οι απαρχές για τους τίτλους που περιμέναμε εδώ και καιρό. [...]