Notrec για Wii: Γκάφα ή προμελετημένη ανακοίνωση?

Published by stelabouras in Consoles, Gaming

wii 

 Η ανακοίνωση 2 never-heard/explained-before games για το Nintendo Wii από τον Διευθύνων Σύμβουλο της Nortec Multimedia, Γιώργο Κατρινάκη, σε συνέντευξή του στο contra.gr, έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις στο εξωτερικό, με την είδηση να δημοσιεύεται σε Joystiq, Digg, N4G και άλλα μεγάλα sites.

Ήταν κάτι που απλά…του ξέφυγε? Ή ήταν μια ανακοίνωση που είχε προβλεφθεί? Αν και κλίνω προς το πρώτο, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.

Στο ίδιο site, λίγο αργότερα κυκλοφόρησε η ανακοίνωση, ότι αυτά που είχε αποκαλύψει ο Γ. Κατρινάκης ήταν προσωπικές εκτιμήσεις, αλλά το “κακό” είχε γίνει ήδη…Η επίμαχη παράγραφος? Απολαύστε:

  “Από εκεί και πέρα ακολουθούν τίτλοι όπως το Metroid Prime 3 και κορυφώνεται η σειρά κυκλοφοριών για το Wii με δύο προϊόντα που δεν πιστεύω ότι μπορούν να κατηγοριοποιηθούν. Ο λόγος για τα Wii Health Pack και το Wii Music που θα κυκλοφορήσουν προς τα τέλη του έτους. Στο Wii Music ο χρήστης παίρνοντας το Wii Remote στα χέρια του θα το χρησιμοποιεί ως μπαγκέτα για να συνθέσει τη μουσική του. Στην τηλεόρασή του θα απεικονίζεται μία ορχήστρα μουσικών και ενώ θα παίζει μία στάνταρ μουσική, θα έχει την δυνατότητα να επέμβει, να ορίζει έναν συγκεκριμένο μουσικό που θέλει (πχ. τον πιανίστα) και εκείνη τη στιγμή θα τον βάζει να σολάρει, συνθέτοντας το μουσικό κομμάτι που ο χρήστης επιθυμεί. Τα μουσικά θέματα που θα δημιουργούνται από κάθε χρήστη, θα αποθηκεύονται και θα μπορούν να αποστέλλονται στους φίλους του”.

“Το Health Pack από την άλλη (και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία) θα δίνει την δυνατότητα στον καταναλωτή να εκτελέσει κάποιες ασκήσεις, όπου όλα τα βιομετρικά στοιχεία μέσω του αντίστοιχου καναλιού που θα υπάρχει στο Wii θα φεύγουν και θα πηγαίνουν σε ένα νοσοκομείο, με το οποίο θα είναι συμβεβλημένη η Nintendo σε κάθε μία χώρα. Μετά από κάποιες ώρες τα αποτελέσματα του check up θα έρχονται στο σπίτι!”

Comments (3)

George Moschovitis
April 12th, 2007 at 5:24 pm

mallon lalakies leei o typos ;-)

RooF
April 12th, 2007 at 11:00 pm

Κοιτα…δεν ειναι καποιος που πρωτη φορα δινει συνεντευξη ουτε θα ελεγε πραγματα του μυαλου του αυτο ειναι σιγουρο. Εκτος και αν αλλα ελεγε και αλλα γραψανε…

RooF
December 24th, 2008 at 4:12 am

Το wii music ειναι γεγονος !!!! Μαλλον ηξερε τι ελεγε.