On-line κηδεία!

Published by ispofacto in General, Misc, Various

find_a_grave_search1 

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε μία διαφορετική κηδεία μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο Online-Funeral. Τι ακριβώς προσφέρει το παρακάτω site; Εν συντομία προσφέρει μια κηδεία που είναι προσανατολισμένη στην on-line εποχή! Να πω αρχικά ότι το site δεν είναι κάποια κακόγουστη φάρσα αλλά μια κανονική εταιρεία που ειδικεύεται σε τέτοιου είδους κηδείες.

Τι μπορεί λοιπόν να σας προσφέρει το εν-λόγω site; Ένα family website που μπορεί να περιέχει σε βίντεο την κηδεία του συγγενικού προσώπου ώστε να μπορεί να την δει ο κάθε ενδιαφερόμενος. Σε περίπτωση μάλιστα που κάποιος δεν μπορεί να βρίσκεται στην κηδεία την ώρα της τέλεσης μπορεί να την δει μέσω internet καθώς προσφέρεται live web camera! Φυσικά μπορεί οποιοσδήποτε να παραγγείλει το βίντεο και ότι messages αφήσουν οι επισκέπτες στο site σε κατάλληλο CD με το ανάλογο κόστος. Για περισσότερες creepy λεπτομέρειες μπορείτε να πάτε στο site της εταιρείας!

Comments (2)

dimitris_s
May 10th, 2007 at 8:11 pm

Έλεος δηλαδή… Τι άλλο τρόπο θα σκεφτούν για να βγάλουνε λεφτά…;!

krap
May 10th, 2007 at 11:58 pm

Δυστυχώς το έχω δει να συμβαίνει live (σε κάποιους γνωστούς μου που έχουν σχέση με εξωτερικό). Ομολογώ ότι μου φάνηκε υπερβολικά κυνικό, για να μην πω ότι αγγίζει τα όρια του αισχρού. Μπορούσες λέει να αφήσεις γραπτό σχόλιο αλλά και φωνητικό. Είπαμε εποχή της πληροφορίας αλλά ο e-Θρήνος πάει πολύ.