Full metal alchemist στην ελληνική TV!

Published by Petrakeas in Television

full-metal-alchemist 

Ναι καλά διαβάσατε! Το καλύτερο anime όλων των εποχών “Full metal alchemist” θα προβληθεί στο cine+. Θυμίζω ότι cine+ είναι το δωρεάν επίγειο ψηφιακό κανάλι της κρατικής τηλεόρασης. Φυσικά πρέπει είτε να έχετε καινούρια τηλεόραση για να το δείτε, είτε αποκωδικοποιητή (γύρω στα 40 ευρώ). Η σειρά ξεκινάει από 14 Μαΐου και θα προβάλετε κάθε μέρα στις πέντε παρά τέταρτο!

Όσοι δε την έχετε δει, επιβάλλεται να τη δείτε (υπάρχει και σε DVD). Να σημειώσω (για όσους δεν ξέρουν από anime) ότι αν και έχει καρτουνίστηκα γραφικά ,απευθύνεται σε μεγαλύτερες ηλικίες καθώς έχει αρκετές σοκαριστικές σκηνές.

Χαίρομαι που η ελληνική τηλεόραση και μάλιστα η κρατική αρχίζει να προβάλει καινούριο υλικό. Πρώτα ήταν ο ΣΚΑΙ και τώρα συνεχίζει δυναμικά το cine+. Ελπίζω οι υπεύθυνοι προγράμματος να συνεχίσουν έτσι.

ΥΓ. μια άλλη καλή κίνηση του cine+ είναι ότι σε συνεργασία με το MAD προβάλει κάποιες ώρες video clips σε.. ψηφιακή ποιότητα!!

Comments (5)

tf
May 11th, 2007 at 11:13 am

Καλά απίστευτο… Δε το περίμενα από ελληνικό κανάλι. Το Full Metal Alchemist πραγματικά είναι από τα καλύτερα anime που έχω δει. Λίγα και ΚΑΛΑ επεισόδια, χωρίς περιττές ιστορίες και fillers. Εννοείται για την ολοκλήρωση της ιστορίας πρέπει κάποιος να δει και τη τελευταία anime ταινία που βγήκε έτσι για να κλείσουν ερωτηματικά και… πόρτες ;-)

Petrakeas
May 11th, 2007 at 11:44 am

@tf συμφωνώ!! Όσο για τα fillers μήπως η καμπάνα χτυπάει για το Naruto?

tf
May 11th, 2007 at 11:54 am

hehe, you got me! :P

Bardock
October 15th, 2007 at 11:07 pm

paidia epidi doulevo stin psifiaki tis ert prospatho na piso tous ipefthinous na valoun kiala anime giati poulane alla ektos aftou apo to neo etos(2008) to cine plus den tha exi idisis giati tha ftiakti ena neo kanali to news plus opios theli perisoteres plirofories na mou grapsi sto mabragoritis@hotmail.com

Petrakeas
October 16th, 2007 at 12:51 am

@Bardock καλά τους λες! Άντε να ξεκολλήσουμε λίγο από τα τετριμμένα!