Δώστε τη σφυρίχτρα στον Ελληνιάδη!

Published by Petrakeas in Videos

snap482 

Δεν παρακολουθώ πολλούς αγώνες, ούτε είμαι πωρωμένος οπαδός του Άρη, αλλά όταν βλέπω τέτοια γεγονότα που δείχνουν την ξεφτίλα της ελληνικής διαιτησίας και αθλητισμού δεν μπορώ να μη τα σχολιάσω. Στο βίντεο που ακολουθεί ο Scales δίνει γροθιά στο Ζίζιτζ ως αντίδραση στην κίνηση του Μπάρλος εναντίον Μάσει. Στη συνέχεια οι παίχτες του ολυμπιακού παίρνουν στο κυνήγι το Σκέιλς αφού πρώτα τον κλωτσήσουν. Τα παρακάτω διαδραματίζονται στον δεύτερο αγώνα Play of Ολυμπιακού-Άρη.

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή; Τιμωρείτε ο Σκειλς, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να παίξει στον επόμενο κρίσιμο αγώνα με ολυμπιακό, ενώ δεν τιμωρείτε κανένας παίχτης του ολυμπιακού. ΈΛΕΟΣ! Δείτε μόνο της εικόνα του post. Αυτό σε συνδιασμό με την όλη διαιτησία, τις δήθεν τεχνικές ποινές και την “ομαλή” διεξαγωγή του αγώνα παρά τις βρισιές και την απαράδεκτη συμπεριφορά των φιλάθλων του ολυμπιακού, μπορούν να περιγράψουν το επίπεδο ξεφτίλας που έχει φτάσει το ελληνικό μπάσκετ.

Δεν πιστεύω  στην αντίληψη περί κράτους Αθηνών και ότι οι Θεσσαλονικείς είναι πάντα αδικημένοι, αλλά στην προκειμένη περίπτωση φαίνεται ποια μέσα χρησιμοποιούν αφού δεν μπορούν να τα κάνουν fair-play…. Γι αυτό, ας δώσουν απευθείας τη σφυρίχτρα στον Ελληνιάδη να τελειώνουμε…Περιμένω την άποψή σας…

Περισσότερα εδώ και φάσεις από τον αγώνα εδώ, αλλά και στο ελληνικό AllSports Blog.

Comments (13)

nikos
May 25th, 2007 at 5:39 pm

Διαφωνώ απολύτως μαζί σου.
Η αψιμαχία Μπάρλου-Μάσει ήταν εντός ορίων παιχνιδιού..
Αφού μάλιστα ο Μασει γελάει και δεν αντιδράει καν στο σπρωξιμο του Μπάρλου. Παρ’ολα αυτά, πετάγεται ο Σκέιλς από το πουθενά και πουλάει τσαμπουκά, ενώ ο θιγόμενος δε συμμετέχει.
Ο Ζίζιτς ζητάει το λόγο και τρώει μπουνιά. Δεν πέφτει ούτε μία κλωτσιά, αντίθετα ο Σκέιλς “σωριάζεται” ολομόναχος :P Στη συνέχεια όλοι οι παίκτες, εκτός του Μάτσε, δρουν σαφώς πυροσβεστικά. Ίσως να έπρεπε να τιμωρηθεί ο Ματσιγιάουσκας
Συμφωνώ όμως κατά βάση με τα πρόστιμα τόσο για τα συνθήματα, όσο και για το Λιθουανό.
Σαν οπαδός του Ολυμπιακού είμαι αντίθετος με τις ύβρεις εν χορώ προς το Σιγάλα, αλλά και αυτός έφταιξε πετώντας τη μπάλα πάνω σε παίκτη του Ολυμπιακού
Όσο για τον Ελληνιάδη, είναι η “δουλειά” του εφόρου της κάθε ομάδας να διαμαρτύρεται.

Dimitris
May 25th, 2007 at 7:16 pm

Καλά τώρα πλάκα μου κάνεις;;; Πού την είδες την κλωτσιά;;; Τον πήραν στο κυνήγι χωρίς καν να τον ακουμπήσουν ενώ εκείνος είχε ρίξει ολόκληρο μπουκέτο.

Αλλά όσο έχετε την νοοτροπία για το κράτος της Αθήνας-του Κόκκαλη κτλ… τόσο θα είσαστε μικρότερες ομάδες. Κρίμα…

Επρεπε να τιμωρηθεί και ο Ζίζιτς που δεν κάθισε να φάει κανα δυο μπουκέτα ακόμα… Η’ ο Μάτσε που απλά τον έσπρωξε. Έλεος δλδ! Τι άλλο θα ακούσουμε!
Μόλις χάσετε θυμαστε την ξεφτίλα του αθλήματος/της χώρας/της διαιτησίας κτλ. κλασσικά.

Άγγελος
May 25th, 2007 at 9:57 pm

Ρίξτε μια ματιά εδώ.

Συμφωνώ ότι ο Σκέιλς υπερέβαλε χωρίς λόγο, και ότι ο Ολυμπιακός νίκησε “δίκαια” (μην κάνει και μπαμ). Συμφωνώ επίσης ότι στο φύλλο αγώνα γράφτηκαν όλα όσα έγιναν με τον σωστό τρόπο. Αυτό με το οποίο διαφωνώ είναι η απόφαση του αθλητικού δικαστηρίου (και εδώ έρχεται το κράτος των Αθηνών) το οποίο τιμώρησε τον Σκέιλς με μία αγωνιστική και τον Ολυμπιακό (για υβριστικά συνθήματα – βαριάς μορφής – και ρίψη αντικειμένων) μόνο με μικρό χρηματικό ποσό (λιγότερο από 20.000). Το οποίο χρηματικό ποσό βγαίνει (για τον Ολυμπιακό) από το 1/8 των εισιτηρίων που πούλησε στον αγώνα.

Nikos
May 26th, 2007 at 2:17 am

Re man, exeis apistefto blog, giati xalas tin oli eikona tou site estiazontas athina-thessaloniki? Giati toso koblex

Petrakeas
May 26th, 2007 at 11:29 am

@nikos διάβασε τι λέω. Είπα ότι δεν πιστεύω σε αυτό το πράγμα, αλλά το γεγονός ότι ο Σκέιλς τιμωρήθηκε μία αγωνιστική σε τόσο κρίσιμο σημείο, μπορώ να το δικαιολογήσω μόνο έτσι. Δε το βρίσκω δίκαιο και έχει επαναληφθεί πολλές φορές αντίστοιχη “ευνοική” συμπεριφορά προς μεγαλύτερες αθηναικές ομάδες.

Dimitris
May 26th, 2007 at 11:49 am

Δηλαδή πετρακεα ο αθλ. δικαστής έπρεπε να ζητήσει και συγγνώμη στον Σκέλις;; Ολόκληρο μπουνίδι έριξε ο άνθρωπος και ήθελες να μην τιμωρηθεί επειδή είναι κρίσιμο σημείο; Ωραία λογική.

Bks
May 26th, 2007 at 12:07 pm

Οχι Δημήτρη,δεν έπρεπε να ζητήσει συγνώμη ο αθλ.δικαστής απ τον Σκέιλς..Απλά έπρεπε να τιμωρήσει κ τον Ολυμπιακό..Το αντιεθνικό “Βούλγαροι Βούλγαροι” σ’ άρεσε πολύ που το άκουσες??Το ότι στη συνέχεια έγινε κόλαση το γήπεδο κ δε μπορούσαν οι παίχτες του Άρη να πάνε στη φυσούνα δεν το είδες??
Κ αν ξες απο μπάσκετ θα έπρεπε να είχε αποβληθεί πρωτος απ όλους ο Μπουρούσης που αν κ στον πάγκο,μπούκαρε πρωτος μέσα στο γήπεδο..Αυτό λεν οι κανονισμοί,αυτό έπρεπε να εφαρμοσθεί..
Αλλά ξέχασα μέσα στο ΣΕΦ δίκαιο είναι το δίκαιο του Ελληνιάδη..
Κ κάτι άλλο ρε Δημήτρη που γέλασα πολύ..Μικρότερη ομάδα ο Άρης απ τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ???????χαχαχαχαχαχα…
3-1 σ’ εχω φέτος κ κάνω πάρτυ μαζί σου τα τελυταία χρόνια..Άντε κ σε λίγες μέρες καθήστε να δείτε τελικούς πλέι οφ απ την ΕΤ1 Άρης-Παναθηναικός..
Έλα κ στο Παλέ κ κοίτα ψηλά να δεις πως κρέμονται τα 21 λάβαρα..Κ άντε να με φθασεις στους τίτλους..
κ πες στους Αγγελοπουλάιους ότι οσους παιχτες κ αν πάρουν,στο Παλέ θα προσκυνάν οπως έκαναν μια ζωή..

Kevin_Jim
May 26th, 2007 at 1:34 pm

Min akouo koufa. Pezo 10 hronia basket kai oti ekane o Barlos ine oti kanis PANTA ontan pas ( i prokite na pas ) na paris tin thesi sou. I bounia ine timorisimi 100%. Kanis den klotsise nakena, esi dihnis oti to podi tou “Mache” beni brosta apo ton Skeils ala mipos ides oti o Zizits erhotan apo piso kai an den to ekane auto o Skeils tha ihe tora mouri san kima ? O monos tropos pou ehoun i paskebolistes na prostatepsoun mia periohi ine ligizis, aplonis heria kia vasis dinami, Auto AKRIVOS ekane o “Mache” san na pezi amina me plati ton Zizits ena prama.

Kevin_Jim
May 26th, 2007 at 1:36 pm

Telika kai o Harisis ton prostatepse ( kirios autos diladi ) ton Skeils

Nikos
May 26th, 2007 at 2:28 pm

Καλό θα ήταν φίλε πετρακέα, τα ομαδικά, και πόσο μάλλον οπαδικά συναισθήματα να μένουν στην άκρη. Το slogan tou blog sou “Ease your boredom” μάλλον δεν συμβιβαζεται με αυτό το post. Υπάρχουν και πιο ενδιαφέροντα θεματα απο το αν θα έπρεπε να τιμωρηθεί ο Skails ή όχι…

http://fakellaki.blogspot.com/

Φιλικά

nikos aka netbuster
May 26th, 2007 at 4:58 pm

Επειδή πολλοί “Nikos” μαζευτήκαμε, ας μη μπερδευτούμε ΟΚ?
εγώ είμαι πάνω σε λίνκ :P

spirospero
May 26th, 2007 at 7:29 pm

τι αναλύετε τώρα μωρέ τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά που ισχύουν χρόνια τώρα!!! Τα ίδια και χειρότερα γίνανε στα πλεϊοφ μεταξύ ΠΑΟ-θρυλου πριν δυό χρόνια και οι διαιτητές γράψανε ΣΥΡΑΞΗ και ούτε γάτα ούτε ζημιά μη χαλασουμε και τις καρδιές τους τα παιδια των αθηνών. Τί ασχολήστε μπουκώστε τώρα με καμιά νίκη μπάς και χαρείτε παρακάτω σας περιμένει ο ΠΑΟ!!!

hgrig
May 27th, 2007 at 12:20 am

¨Ετσι είναι στην Ελλάδα…
Το δίκιο του Ελληνιάδη…
Μετα, αναρωτιόμασστε γιατί δεν πηγαίνει το μπάσκετ μπροστά…