Sicko, η νέα ταινία του Michael Moore

Published by stelabouras in Cinema, Videos

sicko-poster 

Ο δημιουργός του γνωστού documentary Fahrenheit 9/11 , Michael Moore, επιστρέφει δριμύτερος, αυτή την φορά εξετάζοντας το σύστημα υγείας των Η.Π.Α και φυσικά ξεσκεπάζοντας μυστικά και προβλήματα που κάποιοι φροντίζουν να κρατούν κρυφά.

Ώρες ώρες πιστεύω πως κάπως έτσι θα καταλήξει και ο Ευαγγελάτος σε λίγα χρόνια! Η ταινία Sicko πρόκειται να κυκλοφορήσει τέλη Ιουνίου στην Αμερική, ενώ αναμένεται στις Ευρωπαϊκές κινηματογραφικές αίθουσες κατά το φθινόπωρο..

Από όλα που μπορούν να χαρακτηρίσουν την πλοκή της ταινίας, συγκρατώ την εγγραφή στο Imdb:

Plot Outline:

A comedy about 45 million people with no health care in the richest country on earth.

Comments (4)

Derek
May 28th, 2007 at 12:59 am

τον σιχαίνομαι τον πούστη,
το γεγονός κει μόνο ότι ζει και αναπνέει αυτός ο γελοίος δίνει το χειρότερο δυνατό όνομα στο αγαπημένο μου είδος σινεμά (και τηλεόρασης)

σενάριο ανύπαρκτο, σκηνοθεσία μηδέν, φωτογραφία αίσχος και από μοντάζ πίπες

και για έναν περίεργο λόγο βγάζει ταινίες μόνο όταν πλησιάζουν εκλογές

madcap
May 28th, 2007 at 2:41 am

Περιμένουμε λοιπόν…

Pan
May 28th, 2007 at 8:13 am

Τι λές ρε Derek, σε ενοχλεί η μορφή και δεν κοιτάζεις την ουσία ρε άσχετε! Βρέθηκε ένας άνθρωπος να τολμήσει να πει τα πράγματα με το όνομά τους κόντρα στην πλειοψηφία των υπερσυντηρητικών και ρατσιστών θρησκόληπτων, και εσύ τον λες πούστη!

Derek
May 28th, 2007 at 12:06 pm

ποιος είναι μορφή μωρέ?
ο κολλητός του Κλίντον?

Δηλαδή πραγματικά δεν σου φαίνεται περίεργο ότι η μια και μοναδική -ο θεός να την κάνει- αξιόλογη ταινία που έβγαλε πριν το ’92 ήταν το “Roger and Me” και από το ’92 ως το ’98 (χρονιές Κλίντον δλδ!) είχε τηλεοπτική εκπομπή και ήταν στα πούπουλα μέχρι το σκάνδαλο Λεβίνσκι που η λαοπλάνα μύτη του μυρίστικε την επερχόμενη ήττα των δημοκρατικών οπότε και αποσύρθηκε αυτοβούλως στην αφάνεια (για να μην τον πιάσει καμιά αδέσποτη) μέχρι που βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία με την ήττα του Αλ Γκορ και ξαναβγήκε στην επιφάνεια.

Σκατά μάγκας είναι, αν ήταν μάγκας θα είχε τα κότσια να πιάσει και τους Δημοκρατικούς αλλά όπως και να το κάνουμε δεν δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει!!!

Σωστά?

(Το ντοκιμαντέρ είναι τέχνη, αλλά η τέχνη δεν πρέπει να συγχέετε με την “στρατευμένη τέχνη” που είναι απλά ένας πιο ευγενικός τρόπος για να περιγράψεις την προπαγάνδα!)