Microsoft Surface

Published by stelabouras in Gadgets, Hardware, Tech

microsoft-surface 

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα ένα secret project πάνω στο οποίο δούλευαν για καιρό, το Microsoft Surface που φαίνεται να ενσωματώνει όλες αυτές τις καινοτομικές τεχνολογίες που έχουμε δει κατά καιρούς στον τομέα των multi-touch screens σε μία επιφάνεια άκρως διαδραστική και πολύ…cool!

Στο site του project μπορείτε να δείτε τα videos που παρουσιάζουν τις αρκετά fancy δυνατότητες του Microsoft Surface, να διαβάσετε κάτι λίγα γύρω από την ιστορία του πράγματος και…να περιμένετε να βγει! Ελπίζω να κυκλοφορήσει σύντομα κάτι ενδεικτικό και να μην μείνει το όλο θέμα στα prototypes και τις ιδέες, γιατί το concept είναι αρκετά καλό!

By the way, γιατί το site του Microsoft Surface έχει δημιουργηθεί σε Flash και όχι σε Silverlight? Οεο?

Microsoft Surface collab photo app

microsoft surface foodbev app

Microsoft Surface map app

Comments (7)

entro
May 30th, 2007 at 4:59 pm

Γιατί ξέρουν ότι οι μισοί και παραπάνω που θα μπουν μέσα δεν πρόκειται να κατεβάσουν το silverlight…

Jason
May 31st, 2007 at 9:22 am

tromero! to thelw tora :D

Kaljo
May 31st, 2007 at 11:35 am

Ενταξει, το τραπεζακι δεν νομιζω να κανει και τρομερη επιτυχια ,αλλα η τεχνολογια αυτη,ειναι το μελλον. Οταν εξαπλωθει παντου, και εχουμε δλδ τοιχους κτλ φτιαγμενα απο αυτο, θα νιωθω επιτελους οτι ζω στο μελλον.Αντε γιατι ειχα τσαντιστει που δεν θα πηγαινα ταξιδακι στο διαστημα με το διαστημ,οπλοιο μου…

Petrakeas
May 31st, 2007 at 11:49 am

Φανταστείτε αν θέλετε τώρα να μεταφέρετε μία εικόνα από το κινητό σε άλλο κινητό ή pc Θέλει είτε καλώδια, είτε synchronise κλπ. Ενώ με αυτό το concept ακουμπάς το κινητό στο “τραπ’εζι” και σέρνεις τις foto από μέσα του!!

KCorax
June 1st, 2007 at 12:30 pm

Βλέπω ένα πρόβλημα που δεν βλέπετε όλοι οι άλλοι.

Λουμπάγκο.

Kaljo
June 1st, 2007 at 3:21 pm

Οντως :D:D:D

Microsoft Surface Preview at Wiggler
October 21st, 2007 at 12:53 pm

[...] αυτά που παρουσιάζονταν μέχρι πρότινος ως prototypes του Surface της Microsoft να παίζουν μπροστά σου και να μπορείς να [...]