Καλοκαιρινή προσφορά από Forthnet και E-shop

Published by stelabouras in Internet, Tech

forthnet-adsl 

Νωρίς το πρωί πληροφορήθηκα αυτή την προσφορά για ADSL 10Mbps από την Forthnet μέσω του E-shop.gr! Το όλο πακέτο φαίνεται ενδιαφέρον και αν ενδιαφέρεστε πρέπει να προλάβετε γιατί είναι μόνο για μία μέρα (1/6/2007)!

Θυμάμαι πέρυσι τέτοιο καιρό η Forthnet είχε βγάλει παρόμοια ανακοίνωση αλλά πρέπει να ήταν για …1Mbps? Πως αλλάζουν οι καιροί!

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, τους πρώτους 6 μήνες πληρώνετε 10euro/μήνα και τους υπόλοιπους (η σύνδεση γίνεται αορίστου χρόνου μετά από το 6μηνο) 21,5 . Αυτό που δεν αναγράφεται πουθενά είναι τι γίνεται με την τηλεφωνία. Από την στιγμή που μπαίνει κάποιος στο ιδιόκτητο δίκτυο δεν φεύγει και από τον Ο.Τ.Ε., ή έχω χάσει συνέχειες? Μάλλον το ιδιόκτητο δίκτυο αναφέρεται μόνο στην ADSL και η τηλεφωνία μένει άθικτη…Ένα τηλέφωνο ίσως λύσει το αίνιγμα!

Χμμ…

forthnet eshop

Comments (1)

kok

Σήμερα το πρωί πήγα στα γραφεία της Forthnet για να δώσω αίτηση για το 2Play και ρώτησα και για το συγκεκριμένο θέμα. Το πακέτο προσφέρει 4-10 Mbps εφόσον σε καλύπτει το ιδιόκτητο, ενώ το τηλέφωνό σου παραμένει ως έχει. Βασικό σημείο είναι ότι η σύμβασή σου είναι οπωσδήποτε για 12 μήνες, που σημαίνει ότι μετά από 6 μήνες, θα δίνεις 21,50Euro/μήνα. Τελικά, θα έχεις πληρώσει για ένα χρόνο 16Euro/μήνα.
(6 x 10Euro + 6 x 21Euro = 16Euro/μήνα)
Η προσφορά είναι πολή καλή, αν αναλογιστείς πως υπάρχουν πακέτα με 20Euro/μήνα, που σου προσφέρουν 1Μbps ονομαστική ταχύτητα.

May 31st, 2007 at 4:08 pm

Leave a reply