Top 142 ακροαματικότητας αμερικάνικης τηλεόρασης

Published by ispofacto in Television

greys_anatomy 

Ο λόγος για το 2006-07 Primetime Warp, που όπως λέει και το όνομα του πρόκειτα για συνολικά ratings και όχι για ratings high σε μια συγκεκριμένη μέρα. Τα αποτελέσματα είναι σε ένα βαθμό και φέτος ιδιαίτερα προβλέψιμα με το American Idol και το Dancing with the Stars να έχουν την πρωτοκαθεδρία και πάλι. Στη συνέχεια βρίσκονται οι πιο γνωστές σειρές αυτή τη στιγμή στην Αμερική, το CSI, το Grey’s Anatomy και φυσικά ο αγαπημένος-μισητός γιατρός της τηλεόρασης House.

Το αξοσημείωτο πάντως είναι ότι παρόλου που το Jericho κατάφερε να έχει πολύ καλύτερη θέση από άλλα show που ανανεώθηκαν, έγινε τελικά cancelled. Και μιλάμε βέβεαια για πολύ γνωστά show: Prison Break, Bones, Las Vegas, The Simpsons, The Office, My Name Is Earl, και Medium. Πραγματικά κρίμα! Το ίδιο έγινε και με το αρκετά καλό Studio 60 που ήταν μπροστά από The Office, Men In Trees, American Dad, Scrubs, και Notes From The Underbelly.

Το γεγονός αυτό δειχνεί φυσικά ότι δεν λαμβάνεται υπόψη μόνο το overall rating αλλά και ότι κάθε κανάλι, ανάλογα με το αν είναι συνδρομητικό η όχι, έχει πολύ διαφορετικά κριτήρια επιτυχίας για κάθε σειρά.

Comments (4)

stelabouras
June 1st, 2007 at 4:18 pm

Το House M.D. έχει πολύ φάση! Ο γιατρός ( Dr. Gregory House) συγκρίνεται χαλαρά με αυτόν από το Scrubs ( Dr. Perry Cox ) στην πανουργία! :)

homunculus
June 2nd, 2007 at 2:34 pm

O Hugh Laurie είναι εκπληκτικός ηθοποιός… Ένας από τους κορυφαίους σύγχρονους βρετανούς κωμικούς νομίζω…
Όσοι δεν ξέρουν ας δουν τα A bit of Fry and Laurie http://www.imdb.com/title/tt0101049/ και φυσικά το Blackadder http://www.imdb.com/title/tt0096548/ Και το House ότι καλύτερο στην USA TV…

John Varthakouris
June 2nd, 2007 at 6:55 pm

Καλά ρε παιδιά ακύρωσαν το Jericho?Μάλλον δεν το σήκωσε το στομάχι τους σκεπτόμενοι ότι μπορεί και να συμβεί κάτι παρόμοιο στην πραγματικότητα!!! Στο κάτω κάτω μην δίνουμε και ιδέες στον εκάστοτε τρομοκράτη!( Πάντως εμένα μου άρεσε πολύ σαν σειρά….)

Konstantinos
June 3rd, 2007 at 2:43 am

Διόρθωση: “ακροαματικότητα” έχουμε στο ραδιόφωνο. Στην τηλεόραση έχουμε “θεαματικότητα”.