Gbc07 εντυπώσεις!

Published by Petrakeas in General, Internet

p6020013 

Χθες γύρισα με το Stelaboura από τη GBC07!!! Ήταν πολύ όμορφα. Είδα από κοντά άτομα τα οποία ήξερα ή και μιλούσα. Γνώρισα κάποια από τα μεγάλα “μυαλά” του ελληνικού internet, αλλά και πέρασα ωραία με τους “διεθνείς” καλεσμένους μας, οι οποίοι ήταν ευχάριστοι και δεν είχαν VIP στυλάκι. Πολύ πλάκα σπάσαμε με τον Steve Smith και την Carrie. Περισσότερα στο vidcast….

Όσο αναφορά τις ομιλίες του συνεδρίου ήταν αρκετά καλές, αλλά δεν έπρεπε να επικεντρωθούν τόσο στο τεχνικό κομμάτι ενός blog, αλλά να μιλήσουν και για τα ίδια τα blogs ως κοινωνικό φαινόμενο. Την επόμενη φορά λοιπόν…

Αλλά το καλύτερο κομμάτι του event δεν ήταν το ίδιο το συνέδριο αλλά η όλη φάση. πχ το να κάθεσαι σε ξαπλώστρα στην Ίο μπροστά στη θάλασσα και να κάνεις στον Steve ερωτήσεις του στυλ: “ποιο είναι το αγαπημένο σου html tag” είχε πολύ γέλιο… Μπορεί να χαρακτηριστεί και κάψιμο βέβαια!! Το να βλέπεις τους περισσότερους γύρω από την πισίνα με τα laptops, τα macbook, pocketpc και άλλα gadgets ήταν φοβερό.

Όσο αναφορά τη νύχτα ο Titanas έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Και ίσως γι΄αυτό δεν ακούστηκαν γκρίνιες όπως συνηθίζεται σε πολλές εκδρομές με group!

Δείτε εδώ τις δικές μου φοτό, εδώ όλες τις φοτό και εδώ όλα τα video με tag GBC07. Ακολουθεί slideflickr με τις δικές μου.

Συνιστώ να δείτε τις foto του Leonid Mamchenkov. Είναι τραβηγμένες με φοβερή μηχανή και έχουν ωραίο καλλιτεχνικό στυλ.


Comments (3)

kyanos
June 5th, 2007 at 11:01 pm

Πέτρο & Στέλιο Ανέβασα την “συνέντευξη” που σας πείρα στο πλοίο γυρίζοντας από το 1st Greek Blogger Camp στην Ιο.

http://video.google.com/videoplay?docid=135754940579168980&hl=en

Petrakeas
June 6th, 2007 at 9:21 pm

Ευχαριστούμε! Έκανα post εδώ:
http://www.wiggler.gr/2007/06/06/interview-at-kyanos/

Πρωινή Πορτοκαλάδα #3
June 8th, 2007 at 11:40 pm

[...] φωτογραφίες από το GBC07 στο pestaola.gr, Gbc07 εντυπώσεις! στο wiggler.gr, Βιντεοσκοπημένη συνέντευξη του Matt Mullenweg, η [...]