Diablo-related ανακοίνωση στο BlizzCon07!

Published by stelabouras in Gaming

diablo_vs_wow-nologos-1600x 

Επισκεπτόμενος το site τoυ Blizzard Conference 2007 (BlizzCon07) είδα το header της σελίδας, παρατηρώντας γνώριμους χαρακτήρες από το World of Warcraft, Starcraft 2, Diablo…Oooops! Τι γίνεται εδώ? Όντως μέσα στο banner αυτό, αν προσέξετε λίγο καλύτερα (δεν χρειάζεται και ειδική βιονική όραση) θα δείτε μια κόκκινη, νευριασμένη φάτσα, αυτή του Diablo!

Για να σας βοηθήσω, ορίστε και το banner του συνεδρίου έτσι όπως εμφανίζεται στην σελίδα με κυκλωμένο το επίμαχο σημείο

Diablo at BlizzCon07

Τι να σημαίνει αυτό? Κατά την γνώμη μου ότι σίγουρα θα έχουμε μια Diablo related είδηση στο συνέδριο, είτε αυτή σχετίζεται με την ταινία που θα βασίζεται στον κόσμο αυτό (που ελπίζω να βγει καλή) είτε με την συνέχεια του Diablo 2!

Προσωπικά μια Diablo 3 ανακοίνωση δεν θα με στεναχωρούσε καθόλου, δεδομένου του buzz που υπάρχει όλο αυτό τον καιρό γύρω από το game…

Comments (2)

KCorax
June 20th, 2007 at 8:04 pm

Αισθάνομαι οτι η κυκλωμένη εικόνα μπορεί κάλλιστα να είναι και Zerg. Αλλά και πάλι πολύ θα ήθελα είτε ταινία είτε παιχνίδι.

stelabouras
June 20th, 2007 at 8:45 pm

Όχι, ανατομικά αν το δεις (επιστήμη, όχι αστεία) όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου οδηγούν στο συμπέρασμα πως είναι ο Diablo, από τα κέρατα δεξιά και αριστερά, τα κίτρινα μάτια, τα μάγουλα και τον άνω σιαγόνα :)