Οι φάτσες μας σε διαφήμιση!

Published by Petrakeas in Multimedia, Television, Videos

snap533 

Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά ο Stelabouras και εγώ, συμμετέχουμε σε 2 διαφημιστικά κλιπάκια για το zoo.gr (ωραίο link έβαλα ε?). Από ό,τι παρατήρησα η διαφήμιση παίζει σε αρκετά ελληνικά site (και στο wiggler ofc), αλλά και στο yahoo mail.gr ! Οπότε αν δείτε τις φάτσες μας όσο διαβάζετε τα mails σας μην τρομάξετε!! Δεν ξέρω αν το ότι εμφανιστήκαμε στο yahoo έχει να κάνει με την παραίτηση του Terry Semel εκτελεστικού διευθυντή της μηχανής αναζήτης της yahoo….

Το concept της διαφήμισης είναι ότι εγώ και ο Στέλιος κοιτάμε μέσα από τον player εσάς μέσα από την οθόνη σας, σαν να είστε video. Οπότε εσείς δεν αντιδράτε και σας βάζουμε ένα αστεράκι! Δεν ξέρω πόσοι το κατάλαβαν αυτό, αλλά η διαφήμιση πρέπει να τραβάει την προσοχή με τέτοιες γκριμάτσες που κάνουμε και με τον τρόπο που κοιτάμε την κάμερα!!!

Ακολουθούν τα 2 flashάκια.



Comments (13)

Γιαννάκης
June 20th, 2007 at 2:06 pm

α!
το είχα παρατηρήσει!\και λέω, ρε αυτός είναι..?
τελικά εσύ είσαι!

entro
June 20th, 2007 at 5:56 pm

Η διαφήμιση είναι τρομερή.
Το full concept δεν το είχα καταλάβει, αλλά τη πρώτη φορά που την είδα (σε αυτό το site) ψάρωσα και πάτησα να δω τι παίζει.

ksaderfos
June 21st, 2007 at 7:41 am

ego opos ksereis to katalaba to concept monos mou giati eimai poly eksypnos :) pantos einai poly foveri diafimisi panta tetoia kai eis anotera ! ante kai sto mega

bezalel
June 21st, 2007 at 12:53 pm

Την είδα πριν 1 1/2 εβδομάδα στο Yahoo Mail και, υποπτεύομαι όπως όλοι όσοι διαβάζουν Wiggler, έκανα κλικ. Δεν κατάλαβ ότι ήταν τυχαίο. Φαντάστηκα κάποια συνεργασία με το Zoo ή κάτι τέτοιο… :) Χεχε και να φανταστείς ότι στο Metablogging λέγαμε ότι η φατσα του Stelaboura είναι ότι πρέπει για κόμικ! :) Γλυκύτατος!

chzigkol
June 21st, 2007 at 5:31 pm

εκτός από το yahoo την έχω δει και στα sites
http://www.contra.gr
http://tools.otenet.gr
Σας προσέγγισε το zoo.gr ή απλά βάλατε ένα video στον λογαριασμό σας στο site?

filippos
June 22nd, 2007 at 7:28 pm

Polu xairomai pou eida auto to post sto wiggler giati i8ela kata kapoio tropo na epikoinwnisw mazi sou. re file se parakalw, kane kati giati mou ti spane apisteuta i xazofatses fatses sas kai kuriws autou me ta mousia.

filippos
June 22nd, 2007 at 7:31 pm

gia na katalaveis, opote stelnw mail i sms mesw otenet(akoma k ekei paizei re gamoto) kanw zoom in oso paei gia na mi se trww sti mapa

Petrakeas
June 22nd, 2007 at 11:18 pm

@filipos δεν είμαι ένας, αλλά είμαστε τρεις στο blog. Επίσης, στη διαφήμιση παίζουμε οι 2 από τους 3! Γιατί σου τη σπάνε οι φάτσες μας ρε? Για δώσε link τη δικιά σου να συγκρίνουμε!!!

karpidis
June 23rd, 2007 at 1:04 am

Παιδιά πάντως ΕΊΣΑΣΤΕ ΘΕΟΙ . Σας είδα στο pestaola και μπήκα για να σχολιάσω. Αλλά δεν αργήσει να βρω το post για αυτό να ξαναγράψω αυτά που έγραψα σε άλλο σχόλιο μου.
“Καλά παιδιά όλα τα λεφτά οι διαφημίσεις του zootv!. Γέλασα με την ψυχή μου!” Και να απαντήσω στον Petrakeas. Πως με γελοίους δεν γελάω. Αλλιώς θα έβλεπα τηλεόραση.

karpidis
June 23rd, 2007 at 5:53 pm

Να ρωτήσω μπορώ να έχω τα βιντέακια σε μορφή avi ώστε να τα βάλω στο vidcast?

Οι φάτσες μας στο MSN! at Wiggler
June 26th, 2007 at 12:55 pm

[...] την επιτυχία του διαφημιστικού για το zoo.gr (με μία καταγεγραμμένη αγανάκτηση for out fatsaaa), ένας [...]

Χρυσό Ermis βραβείο κερδίζει η διαφήμιση που συμμετείχαμε! at Wiggler
December 5th, 2007 at 7:16 pm

[...] τυχαία, αλλά εγώ (Petrakeas) και ο Stelabouras είχαμε παίξει σε μία διαφήμιση (banner σε sites) για το TV feature του zoo.gr . Η συγκεκριμένη [...]

Πολιτικό blog » Blog Archive » Το πολιτικό blog στο zoo.gr και άλλα site
February 3rd, 2008 at 11:43 am

[...] το zoo.gr πρόσφατα από τις διαφημίσεις των παιδιών από το wiggler.gr, ακόμα περισσότερος κόσμος το γνωρίζατε ήδη (περίπου [...]