iPhone Illusions…

Published by stelabouras in Gadgets, Hardware, Internet, Tech

iphone-ad 

Ώρα για συγκρίσεις! Αν και τα θέματα με το iPhone έχουν αρχίσει να γίνονται βαρετά, αυτό έχει ενδιαφέρον!

Κοιτάξτε την εικόνα αριστερά και αυτή στα δεξιά! Έχουν μικρύνει οι διαστάσεις του iPhone μεταξύ των δύο διαφημιστικών? Όχι φυσικά! Απλά αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν μεγάλο-χέρηδες για να φανεί πολύ πιο μικρό…Δεν πάμε καλά! Σαν τις διαφημίσεις των hamburgers στην τηλεόραση, που φαίνονται τεράστια και ζουμερά, αλλά στην πραγματικότητα είναι μικροσκοπικά και καχεκτικά!

iphone beforeiphone after

Καλό ε?

Comments (5)

KCorax
June 22nd, 2007 at 4:30 pm

Το δεξί κινητο είτε είναι 30% μικρότερο είτε το κρατάει γίγαντας πράγμα που ισχύει και για την Apple δεδομένων των διαστάσεών του. Πάντως το χέρι της Apple είναι πιο σέξυ και ο φωτισμός προσεγμένος κλπ.

papo
June 22nd, 2007 at 4:34 pm

και σε χαλάει ρε καρντάσι που ειναι πιο μικρό; iPhone Bitch! Stelaboura αφου θα πάρεις iPhone όπως πείρε iMac bitch!

stelabouras
June 22nd, 2007 at 4:38 pm

@Kcorax και τα δύο χέρια της Apple είναι, how can you tell which is sexy and which is not?

@Papo μα δεν είναι πιο μικρό! Απλά το χέρι είναι μεγάλο. Και όχι, δεν πρόκειται να πάρω iphone (και ο λόγος δεν είναι το μέγεθος του φυσικά)! N95 rulez :)

Petrakeas
June 22nd, 2007 at 4:52 pm

@papo Ξεκόλλα ρεεεεε!

KCorax
June 22nd, 2007 at 6:54 pm

Είχα την αίσθηση οτι το δεξί είναι ρέπλικα κινέζικη. Το χέρι είναι λευκό, παχουλό και τα νύχια δεν είναι τόσο προσεγμένα. Επίσης ο φωτισμός το σκοτώνει. Σα χέρι τρυφηλού geek.
Το αριστερό χέρι είναι γυμνασμένο σφιχτό και με γωνίες. Έχει και φωτισμό κλειδί και συμπληρωματικό απο αριστερά και πίσω δεξιά. Καμία σχέση το ένα με το άλλο.

@papo παρεκτρέπεσαι. Φάγατε τεσσάρα με flash+ java + sdk + nonevent στο wwdc και χάσατε την ψυχραιμία σας οι ευαγγελιστές.